ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Επίδειξη του αθλήματος στα «Χρώματα και Αρώματα» [φωτογραφίες]

Αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας και εκτός των άλλων παρουσίασαν για πρώτη φορά το ολυμπιακό άθλημα της Ξιφασκίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη του συλλόγου «ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Χρώματα και Αρώματα”, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης -Καλαμίτσας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου με εντυπωσιακές επιδείξεις Tαεκβοντo, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το ολυμπιακό άθλημα της Ξιφασκίας. Μαθητές και περαστικοί είχαν τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους.

Ο σύλλογός της Καβάλας εκφράζει με ανακοίνωση του τις ευχαριστίες του προς το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και ιδιαίτερα προς τον. Νίκο Μωυσιάδη για την πρόσκληση.

Παράλληλα ο σύλλογος ξεκινάει την προετοιμασία του για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Λευκώνα Σερρών από τις 28 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου. Την διοργάνωση έχουν αναλάβει οι ολυμπιονίκες στο ταεκβοντό της χώρας μας, η Έλλη Μυστακίδου, ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αρετή Αθανασόπουλου. Οι αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας βρίσκονται στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.