ΕΠΣ Καβάλας: Στο Κοκκινόχωμα το Super Cup «Δημήτρης Ρουμελιώτης»

Ο θεσμός της αναμέτρησης του πρωταθλητή (Ορφέας Ελευθερούπολης) με τον κυπελλούχο (Βύρωνας), επιστρέφει και πλέον φέρει το όνομα του αείμνηστου πρώην ταμία της ΕΠΣΚ

Στην επιστροφή του στα αθλητικά δρώμενα, το Super Cup της ΕΠΣ Καβάλας θα διεκδικήσουν δύο δυνατές ομάδες με μεγάλες φιλοδοξίες, ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Καβάλας για την περίοδο 2022-2023 Ορφέας Ελευθερούπολης και ο Κυπελλούχος της Ένωσης για την ίδια σεζόν Βύρωνα Καβάλας.

Η μεγάλη αλλαγή που φέρνει η φετινή διοργάνωση είναι η μετονομασία της σε Super Cup “Δημήτρης Ρουμελιώτης”, προς τιμήν του αείμνηστου παράγοντα του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου και μέλους της ΕΠΣ Καβάλας.

Το Super Cup “Δημήτρης Ρουμελιώτης” θα διεξαχθεί φέτος στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου με την ώρα έναρξης να γίνεται γνωστή τις επόμενες ημέρες. Άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους σε αυτόν το σπουδαίο αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μειωμένο το παράβολο των προπονητών

Εν τω μεταξύ, από την Επιτροπή Προπονητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό προς όλους τους προπονητές ότι, στα πλαίσια της οικονομικής βοήθειας της Ένωσης απέναντι στους προπονητές που αναμένεται να εργαστούν στα σωματεία της Καβάλας, το παράβολο έκδοσης του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή για τη σεζόν 2023-2024 θα ανέρχεται στα 40 ευρώ, αντί για 75, όπως αρχικά είχε οριστεί βάσει ανακοίνωσης της ΕΠΟ.

Η ΕΠΣ Καβάλας στέκεται δίπλα στους προπονητές και το έργο τους προς το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο και σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να βοηθήσει την προσπάθεια εξέλιξης τους.

Επιπλέον, για τα τμήματα υποδομής και τα πρωταθλήματα αυτών, το παράβολο για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή θα είναι μηδενικό.