ΑΟ Καβάλα: Ματαιώνεται, λόγω πένθους, το φιλικό με τον Νέστο

Η ομάδα της Χρυσούπολης θρηνεί τον θάνατο του επί σειρά αντιπρoέδρου του συλλόγου Παντελή Εμινίδη που «έφυγε» σε ηλικία 51 ετών

Δε θα πραγματοποιηθεί τελικά το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΑΟΚ με το Νέστο στη Χρυσούπολη, που θα αποτελούσε την πρόβα τζενεράλε και των δύο συλλόγων εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή. Τη ματαίωση της αναμέτρησης της ζήτησε η ομάδα του Νέστου λόγω πένθους, μιας και θρηνεί τον θάνατο ενός πρώην παράγοντα της διοίκησης του, του Παντελή Εμινίδη που «έφυγε» ξαφνικά το Σάββατο 2/9 σε ηλικία 51 ετών.

Ο Παντελής Εμινίδης, πατέρας δύο παιδιών, δραστηριοποιούνταν στην εμπορία δομικών υλικών και διετέλεσε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του συλλόγου στο παρελθόν. Η κηδεία του προγραμματίστηκε να γίνει την ώρα που θα ξεκινούσε η αναμέτρηση στο γήπεδο της Χρυσούπολης (18.00).

Τα φιλικά του Αυγούστου

Στην πορεία των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας του ΑΟΚ, μετά τον πρώτο αγώνα με τον Πανσερραϊκό 4-0 (όπου έδωσε το πρώτο φιλικό και η ομάδα των Σερρών το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της SL), το συγκρότημα του Τίμου Καβακά έδειξε σαφή δείγματα βελτίωσης παρά την κούραση των δυνατών προπονήσεων που έγιναν στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών. Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εικόνα που παρουσίασε, ωστόσο κατάφερε να πάρει θετικά αποτελέσματα και κυρίως να δείξει ένα καλό πρόσωπο, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της στη Γ’ Εθνική, όπου εκεί ο μοναδικός στόχος είναι η πρωτιά και η άνοδος στη SL2.

Κέρδισε στις 19 Αυγούστου την ομάδα Κ-19 του ΠΑΟΚ με 1-0 και την Τετάρτη 23 του μηνός επικράτησε στο Βερούλειο Στάδιο του Βύρωνα με 1-2. Την Κυριακή 27/9 υποδέχτηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» τον ΠΑΟΚ β’ με τον οποίο αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1, ενώ την περασμένη Τετάρτη 30/9 βρέθηκε στην Ελευθερούπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ορφέα που τον κέρδισε με 1-0.