Βύρωνας Καβάλας: Αποκλεισμός στην παράταση (0-2) από τον Πιερικό

Ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας είχε καλή εικόνα στο Βερούλειο στάδιο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο του

Στην παράταση «έπεσε» ο Βύρωνας στον αγώνα της 1ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πιερικό με 0-2! Ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας στάθηκε εξαιρετικά απέναντι σ’ έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας και είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει και να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και με δύο τέρματα που δέχτηκε στο έξτρα μισάωρο της παράτασης αποχαιρέτησε το θεσμό.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι στο Βερούλειο στάδιο δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Βύρωνα να είναι πιο κινητικός στο 1ο μέρος και τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν ρυθμούς στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Βλάχο στο 3ο και το 10ο λεπτό και ο Πιερικός με τον Κατσαβάκη λίγο πριν την συμπλήρωση του 45λεπτου. Στην επανάληψη ο Κυπαρίσσης δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ευστρατίου όταν βρέθηκε μόνος απέναντι του στο 60ο λεπτό, ενώ λίγο αργότερα ο Πτηνόπουλος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

Η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος της ομάδας της Κατερίνης με τη συμπλήρωση του 10ου λεπτού της παράτασης με ωραίο σουτ του Κυπαρρίση που έκανε το 0-1. Ο Βύρωνας θα μπορούσε να απαντήσει 5 λεπτά αργότερα αλλά το σουτ του Μπερούκα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακας του Πιερικού και στο προτελευταίο λεπτό της παράτασης, ο Κατσαβάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ο Βύρωνας αγωνίστηκε με τους: Ευστρατίου, Μαυρογιάννη, Μπάμπουρα, Τουμανίδη, Μαχαίρα, Ευκαρπίδη, Βλάχο, Πτηνόπουλο, Καρίπογλου, Μίνγκα και Τοπάλι, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μπερούκας Χιονίδης, Παπαδόπουλος, Σιαματάς, Αμιάδης και Τσιτσιλικάκης.