Βύρωνας Καβάλας: Ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Παντελή Στυλιανού

Μετά την κατάκτηση του Super Cup και λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει

Πριν καν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ, που φέτος αναμένεται ότι θα είναι το πιο αμφίρροπο και απαιτητικό στην ιστορία και αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου χρονιάς, που ήταν το Super Cup της Ένωσης (όπου η ομάδα κέρδισε στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος τον Ορφέα με 2-1), ο Βύρωνας Καβάλας και ο προπονητής Παντελής Στυλιανού έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους!

Η είδηση έγινε επίσημα γνωστή με μια λιτή ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου που τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Ανακοινώνουμε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον τεχνικό Παντελή Στυλιανού. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής του».

Οι λόγοι για την ξαφνική αυτή εξέλιξη δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Βύρωνας, που μόνο τυπικά είναι ομάδα της Α’ τοπικής κατηγορίας μιας και διαθέτει ρόστερ Γ’ Εθνικής, έχει μεγάλες φιλοδοξίες (για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια) και η διοίκηση του αποφάσισε ότι πρέπει από τώρα να πάρει ανάλογες αποφάσεις, έστω κι αν ακόμα ο πρώην πλέον προπονητής δεν δοκιμάστηκε στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ήδη οι διοικούντες της ομάδας της Καβάλας βρίσκονται σε επαφή με διάφορους προπονητές και τις επόμενες ημέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις…