NOΘΑΚ: Ο Γιάννης Σκαρής στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες στο Ηράκλειο της Κρήτης

Ο νεαρός Καβαλιώτης κολυμβητής συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα, μετά και τη 2η θέση που κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Άστρος Κυνουρίας

Συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους Γιάννη Σκαρή και τον προπονητή του Γκέκα Νίκο, με τη συμμετοχή τους στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Την Τρίτη 12/9 μετέβησαν οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας κολύμβησης OPEN WATER Δαλδογιαννης Αστέρης ,Σκαρης Ιωαννης, Γιαννοπούλου Νεφέλη & Ρακοπουλου Αντωνία , στο Ηράκλειο μαζί με τον υπεύθυνο προπονητή Γκέκα Νίκο για να συμμετάσχουν στις 14&15/09 στον αγώνα μεγάλων αποστάσεων. Στην ανακοίνωση του ΝΟΘΑΚ τονίζεται ότι «είναι μεγάλη τιμή για τον όμιλο, όταν εκτός από τον αθλητή του αναγνωρίζεται και ο προπονητής του».

Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 14/09 στις 11:00 π.μ. και ο νεαρός αθλητής του ΝΟΘΑ Καβάλας θα λάβει μέρος στα 5 km open water.

2η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Υπενθυμίζεται πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Σκαρής μαζί με την Στέλλα Φιλιππίδου, εκπροσώπησαν τον ΝΟΘΑΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων αποστάσεων, που πραγματοποιήθηκε στο Άστρος Κυνουρίας.

Ο Γιάννης τερμάτισε δεύτερος στα 5km στην κατηγορία Ανδρών, εκατοστά του δευτερολέπτου μετά τον 6ο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άλκη Κυνυγακη με χρόνο 57’42”6.

Η Στέλλα βελτιώνοντας την ατομική της επίδοση, τερμάτισε 11η στην κατηγορία Κορασίδων με χρόνο 1h & 12′.