Νίκος Οκεκουόγεν: Επιστροφή στην Καβάλα, αυτήν τη φορά για τον ΓΣΕ

Ο 26χρονος σέντερ ύψους 2.12 θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Ελευθερούπολης

Στην Καβάλα επιστρέφει μετά από ένα χρόνο ο Νίκος Οκεκουόγεν, αυτή τη φορά για τον ΓΣ Ελευθερούπολης. Ο 26χρονος ύψους 2.12 σέντερ πραγματοποίησε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του στο νομό Καβάλας με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης πριν από δυο σεζόν (10,9 πόντους με 8,1 ριμπάουντ), και πλέον επιστρέφει στην ίδια περιοχή, αλλά σε άλλο γήπεδο. Έτσι, θα αποτελέσει ένα ακόμη κομμάτι στην ομάδα που χτίζει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, θέλοντας να δώσει ποιοτικό χρόνο στο παιχνίδι κοντά στη ρακέτα, στην προσπάθεια της ομάδας να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Ελευθερούπολης αναφέρει:

«Νέος παίκτης ο Νίκος Οκεκουόγεν. 26 χρονών, 2,12 ύψος. Προηγούμενες ομάδες: Φιλαθλητικός, Αγρίνιο, ΕΚ Καβάλας και Ψυχικό. Νίκος καλώς ήρθες και καλή επιτυχία».

Ισοπαλία 81-81 στο φιλικό με τον Αίαντα Ευόσμου

Εν τω μεταξύ, απόλυτα ισορροπημένο ήταν το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (16/9) που έδωσαν οι ΓΣ Ελευθερούπολης και Αίαντας Ευόσμου, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες τόσο στο πρώτο μέρος (36-36) όσο και στο δεύτερο (45-45) στο δρόμο για το τελικό 81-81.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες της Elite League βρίσκονται στην τελική φάση της προετοιμασίας τους εν όψει του νέου πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας που θα προηγηθεί. Τα ημίχρονα αγώνα ήταν: 36-36, 81-81.