Μικροί και μεγάλοι πήραν τα… σπαθιά τους: Επίδειξη Ξιφασκίας στο κέντρο της Καβάλας [φωτογραφίες]

Είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της Ξιφασκίας , μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Καβάλας, σε μια δράση την οποία διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ξιφασκίας

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο cafe-wine bar Franco’s στην Καβάλα, πραγματοποιήθηκε μια εντυπωσιακή επίδειξη της Αθλητικής Τέχνης της Ξιφασκίας, υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου Ξιφασκίας Καβάλας.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον μαγευτικό κόσμο της Ξιφασκίας, μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της Ξιφασκίας υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Ξιφασκίας, Παντελή Αφορόζη. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τεχνικές και να εξασκηθούν σε ένα από τα πιο αρχαία και εκφραστικά αθλήματα που υπάρχουν.

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους κατοίκους της Καβάλας να παρακολουθήσουν αυτό το συναρπαστικό άθλημα ζωντανά, δημιουργώντας μια νέα σύνδεση με τον αθλητισμό και την παράδοση της Ξιφασκίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2510 838 500.