ΑΟ Καβάλα: «Πεντάστερος» στη Γενισέα! 0-5 τον Άρη Πετεινού

Ξεκίνημα με τον καλύτερο για την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με πρωταγωνιστή τον Γκέκα που σημείωσε 3 γκολ- Από ένα γκολ πέτυχαν οι Δημητριάδης και Γιαγκτζίδης

Με τον καλύτερο και τον πιο εμφατικό τρόπο ξεκίνησε την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και παράλληλα γιόρτασε τα 58 χρόνια της ζωής του, ο ΑΟ Καβάλα! Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου επικράτησε με 5-0 του Άρη Πετεινού στο ουδέτερο γήπεδο της Γενισέας και πήρε τους 3 πρώτους βαθμούς της χρονιάς!

Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά ήταν καταιγιστικό στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης, όπου πέτυχε 4 τέρματα και στην ουσία «καθάρισε» τη νίκη και παράλληλα έδωσε ένα πρώτο δείγμα των δυνατοτήτων αλλά και των υψηλών προσδοκιών του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας ήταν ο Κοσμάς Γκέκας που σημείωσε χατ-τρικ (το πρώτο με πέναλτι), ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Δημητριάδης και Γιαγκτζίδης! Η Καβάλα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και στο 7ο λεπτό έκανε το 0-1 με το εύστοχο πέναλτι του Γκέκα, που κέρδισε ο Τζελίδης. Μέχρι το 22ο λεπτό ήταν μπροστά με 0-3 με τον Δημητριάδη στο 14’ και με το 2ο γκολ του Γκέκα, ενώ το ημίχρονο έληξε με 0-4 που διαμορφώθηκε στο 35ο λεπτό από τον Γιαγκζίδη. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, μιας και το «καραβάκι» είχε στο μυαλό του τη δύσκολη εβδομάδα που έχει μπροστά με δύο ακόμα αγώνες (Τετάρτη – Κυριακή). Το τελικό 0-5 έγραψε ο Κοσμάς Γκέκας στο 88ο λεπτό.

Ο ΑΟΚ αγωνίστηκε με την εξής σύνθεσης: Αστράς, Δημητριάδης, Μπιμπισίδης (46’ Γερονικολός), Σμίλτος, Καζαντζίδης, Δαλιανόπουλος, Γκέντζογλου (55’ Χατζής), Γιαγκτζίδης (55’ Παπαδόπουλος), Τζελίδης (46’ Κουτσιανικούλης), Γκέκας, Καρακώστας (64’ Αλτιντζής).