AO Καβάλα: Το «ευχαριστώ» για τη φιλοξενία προς Τοροσίδη, Άρη Πετεινού και Ελπίδα Γενισέας

Ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας μετά τον αγώνα της Κυριακής στη γειτονική Ξάνθη – Στις 16.00 στην Ελευθερούπολη ο εξ αναβολής αγώνας με τον Αετό Βαρβάρας την Τετάρτη 27/9

Παρά το γεγονός ότι η νίκη στον αγώνα στην Ξάνθη κόντρα στον Άρη Πετεινού ήταν εύκολη, στο στρατόπεδο του ΑΟΚ είναι έκδηλη η ικανοποίηση για το θετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η Καβάλα πήρε άνετα τους 3 βαθμούς και παράλληλα έκανε και συντήρηση δυνάμεων, μιας και λόγω της αναβολής των δύο πρώτων αγώνων έχει ένα αρκετά βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα.

Στον ΑΟΚ έτυχαν της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας τόσο από τους γηπεδούχους του Πετεινού και ιδιαίτερα από τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Τοροσίδη, όσο και από την ομάδα της Γενισέας όπου διεξήχθη ο αγώνας (λόγω της τιμωρίας της έδρας του Άρη). Γι’ αυτό το λόγο και εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησαν τις δύο ομάδες της Ξάνθης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο ΑΟ Καβάλα εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην ομάδα του Άρη Πετεινού για την άψογη φιλοξενία τους στον χθεσινό μας αγώνα, και ιδιαίτερα στον Βασίλη Τοροσίδη. Πρόκειται για μια υγιή και αξιέπαινη προσπάθεια και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και επίτευξη των στόχων τους. Επίσης ευχαριστούμε θερμά και την ομάδα της Ελπίδας Γενισέας για την φιλοξενία τους».

Το μυαλό στην… Βαρβάρα

Πλέον η προσοχή της ομάδας στρέφεται στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Αετό Βαρβάρας. Λόγω της προσπάθειας επανασποράς του χλοοτάπητα στο «Ανθή Καραγιάννη» η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης, και πιθανότατα αυτό θα συμβεί και με τον επόμενο αγώνα με το Παραλίμνιο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα την διευθύνει ο Γιώργος Ασλανίδης από την Πιερία. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Τράουδας και Γιώργος Κουτσικανίδης από την ίδια Ένωση. Στον ΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν με νίκες την πορείας του κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα από τη Χαλκιδική, που την Κυριακή πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Βέροιας.