ΓΣ Ελευθερούπολης: Ανακοίνωσε Μάριο Τσέλλο και Χριστόδουλο Μπόζη

Οι δύο αθλητές που πέρσι αγωνίστηκαν στην ομάδα της Καβάλα BC θα ενισχύσουν τον συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο πρωτάθλημα της Elite League

Δύο αθλητές που την περσινή χρονιά αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας με τα χρώματα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας απέκτησε ο ΓΣ Ελευθερούπολης.

Το συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου έκανε γνωστή την απόκτηση τόσο του Μάριου Τσέλλιου όσο και του Χριστόδουλου Μπόζη με δύο επίσημες ανακοινώσεις που δημοσίευσε στη σελίδα του συλλόγου στο fb το απόγευμα της Τετάρτης 27/9 σε διάστημα σχεδόν μισής ώρας!

Η πρώτη αφορούσε τον 23χρονο (ύψος 1.88) Μάριο Τσέλλο, η οποία αναφέρει ότι η προηγούμενη ομάδα ήταν η ΕΚ Καβάλας (13, 4 πόντους, 2, 6 ασίστ) και η δεύτερη τον 24χρονο (ύψος 1.90) Χριστόδουλο Μπόζη  που την περσινή χρονιά είχε 8,4 πόντους, 2,7  ριμπάουντ και 2, 6 ασίστ.

Ο Μπόζης ξεκίνησε την πορεία του μπάσκετ στις Ακαδημίες του Αστέρα Καβάλας και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Ασπίδα Ξάνθης και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Επέστρεψε στη βάση του λόγω κορονοιού και το 2021 μετακινήθηκε στον ΚΑΟΔ, πριν επιστρέψει στην Καβάλα με τα χρώματα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης.

Όσο για τον Τσέλλο, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στις ακαδημίες του Αρκαδικού, με τον οποίο βρέθηκε ως και την Α1 Ανδρών, για να συνεχίσει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Μετά τους «πράσινους» ενίσχυσε την Ασπίδα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, για να δοκιμάσει τις ικανότητες του στις Η.Π.Α και στο Southern Maine Community College. Έπαιξε για λίγο στον Κόροιβο Αμαλιάδας στην Α2 και στη συνέχεια βρέθηκε στην Καβάλα BC.