ΑΟ Καβάλα: «Καθάρισε» (3-1) και το Παραλίμνιο

Τρίτη σερί νίκη για το «καραβάκι», αυτή τη φορά κόντρα στον ισχυρό Απόλλωνα Παραλιμνίου στο γήπεδο της Χρυσούπολης – Σκόραρε δύο φορές με πέναλτι, με τους Γκέκα και Τζελίδη και τον Δημητριάδη

Αν και δυσκολεύτηκε περισσότερο από τις άλλες δύο φορές, ο ΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο δημοτικό στάδιο της Χρυσούπολης. Επικράτησε με 3-1, έφτασε στους 9 βαθμούς και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα γκολ

Ο ΑΟΚ πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ (στο 5ο λεπτό), με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κοσμά Γκέκα, που έκανε το 1-0, σκοράροντας και στο 3ο παιχνίδι που αγωνίζεται με το «καραβάκι», φτάνοντας έτσι στα 6 τέρματα. Το πέναλτι καταλογίστηκε σε ανατροπή του πρώτου σκόρερ της ομάδας από τον Ζαβέρδα.

Ο Απόλλωνας απάντησε στο 27’ με τον Ελέζι μετά από φάση διαρκείας, αλλά λίγο πριν το τέλος του 1ου μέρους ο ΑΟΚ βρέθηκε και πάλι μπροστά με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με πέναλτι. Στο 39’ ο Ελέζι ανέτρεψε τον Καρακώστα και ο Τζελίδης έγραψε το 2-1. Στην αρχή της επανάληψης (στο 55’) ο Δημητριάδης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο ΑΟΚ αγωνίστηκε με τους Αστρά, Καζαντζίδη, Δημητριάδη, Μπιμπισίδη, Σμίλτο, Γκέντσογλου, Τζελίδη, Δαλιανόπουλο, Γκέκα, Γιαγτζίδη, Καρακώστα, ενώ αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Γερονικολός, Ιωαννίδης και Χατζής.