ΕΠΣ Καβάλας: Ορφέας Ελ.: Κακή η διαιτησία! Άρης Πηγών: Αρχίσατε την κλάψα;

Ανακοινώσεις των ομάδων μετά το τέλος του αγώνα με τον ένα να διαμαρτύρεται για συγκεκριμένες αποφάσεις της διαιτησίας και τον άλλον να μιλάει για φτωχό σκορ

Το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ, που έβγαλε μεγάλο νικητή τον Άρη Πηγών με 2-0 επί του Ορφέα Ελευθερούπολης, συνεχίστηκε και μετά το τελικό σφύριγμα από την διαιτητή Ν. Μυλοπούλου.

Η ομάδα της Ελευθερούπολης θεωρεί ότι αδικήθηκε από τις αποφάσεις της, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των γηπεδούχων, αλλά και για την αποβολή του Τσαμπέγια και εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι ελπίζει ότι αυτό ήταν ένα κακό απόγευμα για τη διαιτησία και τίποτα παραπάνω.

Λίγη ώρα αργότερα ο Άρης Πηγών αντέδρασε επίσημα και με δική του ανακοίνωση μίλησε για… κλάψα του Ορφέα, πριν καλά – καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ άφησε αιχμές για την παρουσία της ομάδας της Ελευθερούπολης στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, η οποία σύμφωνα με την άποψη του δεν ήταν αντάξια του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις αναφέρουν τα εξής:

Ορφέας Ελευθ/λης: Δεν υπάρχει πέναλτι…

«Ο Ορφέας εκφράζει τη διαμαρτυρία του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη Πηγών.

Φαίνεται καθαρά στο βίντεο ότι δεν υπάρχει πέναλτι (υποψία και για επιθετικό φάουλ) στη φάση του Σαρηγιαννίδη  η οποία έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ντέρμπι ενώ επίσης θεωρούμε ότι ήταν ιδιαίτερα αυστηρή η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσαμπέγια ενώ ίσως με τον ίδιο τρόπο έπρεπε να αποβληθεί παίκτης του Άρη Πηγών.

Ελπίζουμε ότι ήταν ένα κακό απόγευμα και τίποτα παραπάνω της διαιτησίας».

Άρης Πηγών: Το 2-0 ήταν φτωχό σκορ για την ομάδα μας

«Κύριοι του Ορφέα. Ακόμη δεν άρχισε το πρωτάθλημα ξεκινήσατε την κλάψα;

Ασχοληθείτε επιτέλους με το αγωνιστικό κομμάτι για να πάρετε αυτό που αξίζετε. Το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο βάσει επιπέδου του, στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ εθνική θα πρέπει να έχει αντάξιο εκπρόσωπο και όχι όπως πέρυσι.

Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ότι το 2-0 ήταν ένα φτωχό σκορ για τον Άρη Πηγών»!