Παύλος Δερμιτζάκης: Αποφάσισε να συνεχίσει στην ΑΕΛ αλλά με όρους

Ο Καβαλιώτης τεχνικός φέρεται να άλλαξε την απόφαση αποχώρησης σεβόμενος την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, θέτοντας όμως όρους που έγιναν δεκτοί

Παρά τη νίκη επί του Ηρακλή, η ΑΕΛ πέρασε ένα δύσκολο βράδυ μετά την απόφαση του Παύλου Δερμιτζάκη να αποχωρήσει αμέσως μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο της, αντιδρώντας έντονα στην προσωπική επίθεση που δέχτηκε από μερίδα των οπαδών της ομάδας της Λάρισας στην εξέδρα. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε ότι προτίθεται να υποβάλλει την παραίτηση του στον πρόεδρο του συλλόγου, ωστόσο το σκηνικό φαίνεται πως άλλαξε και ο Καβαλιώτης τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας.

Μετά την ανακοίνωση υποστήριξης της ΠΑΕ αλλά και τη δήλωση του ίδιου του προέδρου της κ. Νταβέλη (ο οποίος ζήτησε συγνώμη εκ μέρους της ομάδας αλλά και της πλειοψηφίας των φιλάθλων, ενώ επισήμανε ότι αν τελικά παραιτηθεί ο προπονητής, θα παραιτηθεί και ο ίδιος από την προεδρία), ο Παύλος Δερμιτζάκης, σύμφωνα με το arenalarissa.gr: «αποφάσισε πως παραμένει στην ομάδα σεβόμενος αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ οι «βυσσινί» να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν».

Πέραν όμως της απόφασης αυτής, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα «ο ίδιος έθεσε και ορισμένους όρους, όσον αφορά το άσχημο περιστατικό το οποίο συνέβη στη πρεμιέρα του στον πάγκο της ΑΕΛ, οι οποίοι και έγιναν αποδεκτοί από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ».