ΑΟ Καβάλα: «Διπλό» στη Χαλκιδική, «μοναξιά» στην κορυφή της βαθμολογίας

Την 6η σερί νίκη του πέτυχε το «καραβάκι» κερδίζοντας 0-2 τον ΑΟ Χανιώτη στην Κασσάνδρα και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία του Θερμαϊκού, είναι πλέον μόνο πρώτο στη βαθμολογία

Η άπταιστη διαδρομή της ομάδας της Καβάλας στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής συνεχίστηκε και το Σάββατο 14/10 στη Χαλκιδική! Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά έκανε το 6 στα 6 κερδίζοντας στο γήπεδο της Κασσανδρείας τον ΑΟ Χανιώτη με 0-2 και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) του Θερμαϊκού με το Παραλίμνιο, απολαμβάνει πλέον την… μοναξιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

O AOK «καθάρισε» στην ουσία το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο όταν σημείωσε και τα δύο τέρματα, που του έδωσαν τελικά τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Μάλιστα μπήκε με το δεξί στον αγώνα, μιας και ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αλντιτζή, ύστερα από μια εξαιρετική πάσα του Γκέντζογλου. Απ’ εκεί και πέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν ιδανικά γι’ αυτόν μιας και διπλασίασε τα τέρματα του με τον Καρακώστα στο 23ο λεπτό, μετά από ωραία πάσα του Παπαδόπουλου, και στη συνέχεια κατάφερε να διαφυλάξει με σχετική ευκολία το προβάδισμα, το οποίο εν τέλει του έδωσε τη νίκη.

Το παιχνίδι, που παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ανάμεσα τους και περίπου 50 Καβαλιώτες, δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Ήταν μετριότατο, με λίγες φάσεις ειδικά στο 2ο ημίχρονο, όπου το μόνο ουσιαστικό που συνέβη ήταν μια ευκαιρία από την πλευρά του ΑΟΚ. Απ’ ότι φαίνεται οι δύο αντίπαλοι γνώριζαν ο ένας τον άλλον πολύ καλά γι’ αυτό και εξουδετέρωσαν τα ατού των απέναντι.

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Αστρά, Καζαντζίδη, Δημητριάδη, Περδίκη, Σμίλτος, Γκέντσογλου, Δαλιανόπουλο, Καρακώστα, Αλτιντζή, Γκέκα και Παπαδόπουλο.