Άρης Πηγών: Αρνητικός πρωταγωνιστής (του αγώνα με τον Βύρωνα) ο διαιτητής

Οι «κίτρινοι» διαμαρτύρονται για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των φιλοξενούμενων ο ρέφερι από τη Δράμα, αλλά και γι’ αυτό που δεν «έδωσε» υπέρ του στην αρχή του ντέρμπι

Ως αρνητικό πρωταγωνιστή χαρακτήρισε τον διαιτητή Δηλγεράκη ο Άρης Πηγών, λίγη ώρα μετά το τέλος του μεγάλου τοπικού ντέρμπι με τον Βύρωνα από τον οποίο ηττήθηκε με 1-2! Οι «κίτρινοι» καταλογίζουν στον διαιτητή από την ΕΠΣ Δράμας ότι «έδωσε» ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της αντίπαλης ομάδας με το οποίο πήρε το προβάδισμα και τη νίκη, ενώ αντίθετα δεν καταλόγισε ένα υπέρ τους στην αρχή της αναμέτρησης.

Πέρα απ’ τη διαιτησία πάντως ανέφεραν ότι η ομάδα τους ήταν ανώτερη και έχασε σωρεία ευκαιριών, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο (800 άτομα) που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του Άρη Πηγών αναφέρει:

«Πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα μας σήμερα! Διαιτητής και αστοχία στέρησαν από τον Άρη Πηγών την νίκη! Όσοι βρέθηκαν το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Πηγών (800 άτομα) είδαν ποια ομάδα κυριάρχησε σε όλο τον αγώνα και αυτή δεν ήταν άλλη από τον Άρη!! Κάκιστες οι αποφάσεις του διαιτητή Δηλγεράκη (αρνητικός πρωταγωνιστής) από τον γειτονικό νομό της Δράμας ,καθώς αρνήθηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 2′ (η μπάλα βρήκε ξεκάθαρα στο χέρι αμυντικού του Βύρωνα) και σφύριξε στο 62′ ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της αντίπαλης ομάδας με το οποίο κρίθηκε και το τελικό 1-2! Σωρεία χαμένων ευκαιριών από τον Άρη Πηγών που δεν κατέληξαν στα δίχτυα του Βύρωνα Καβάλας!

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, έδωσαν βροντερό παρών για ακόμη μια φορά»!