Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΑΟ Καβάλα

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην αίθουσα τύπου του «Ανθή Καραγιάννη» - Διαβάστε μέχρι πότε μπορούν να κατατεθούν οι υποψηφιότητες για το νέο 15μελες ΔΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει τη διενέργεια αρχαιρεσιών για τη συγκρότηση νέου 15μελούς Δ.Σ., την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου (θύρα 7) του «Δ.Σ. Ανθή Καραγιάννη».

Η διαδικασία θα διεξαχθεί παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος, με ώρα έναρξης 17:00 και ώρα λήξης 18:30. Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, και η κατάθεση της μπορεί να γίνει και μέσω της ιστοσελίδας μας www.aokavala.gr (ενότητα ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ), όπου υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες και έγγραφα και για την συνδρομή μέλους.

Πριν τις αρχαιρεσίες, θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση και παρακαλούνται τα μέλη του ΑΟΚ να φέρουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας, ενώ σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες/κατάθεση υποψηφιοτήτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στο e-mail [email protected] ενώ εγγραφές/ανανεώσεις συνδρομών μέλους θα μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη της διαδικασίας στις 17:00 αλλά και στην Θύρα 6 κατά την είσοδο των φιλάθλων για τον αγώνα ΑΟΚ – Πανθρακικός .