Ντίνος Διαλεκτόπουλος: Στον δρόμο του διεθνούς τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 25 αθλητές από 13 χώρες, με τον Καβαλιώτη αθλητή να έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία για ένα ακόμη δυνατό τεστ στην καριέρα του

Για 6η χρονιά ο Καβαλιώτης αθλητής του τένις σε αμαξίδιο, μέλος της Εθνικής Ομάδας και του Συλλόγου ΑμεΑ «ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ», Ντίνος Διαλεκτόπουλος ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open το οποίο θα πραγματοποιηθεί 2-5 Νοεμβρίου 2023 στην Καλαμάτα.

Στο φετινό τουρνουά θα λάβουν μέρος 25 αθλητές από 13 χώρες, με τον Καβαλιώτη αθλητή να έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία για ένα ακόμη δυνατό τεστ στην καριέρα του με υψηλό ανταγωνισμό και πολλές απαιτήσεις.

Δίπλα του σε αυτήν την προσπάθεια είναι η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ, η VESALIUS Ορθοπαιδική από τη Θεσσαλονίκη, το γυμναστήριο W29 του Θωμά Γαζέτη, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καβάλας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και οι προπονητές του και φυσικά το οικογενειακό του περιβάλλον και οι φίλοι του που τον στηρίζουν εδώ και χρόνια στην προσπάθειά του να αναδείξει το άθλημα, να βελτιωθεί αγωνιστικά και κυρίως να ωθήσει και άλλους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να ασχοληθούν με το τένις σε τροχοκαρέκλα.

Λίγα λόγια για το τουρνουά

Η Αρχαία Μεσσήνη χαρίζει το όνομά της στο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο Ancient Messene Open το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία, δίπλα στην Καλαμάτα και στο παραλιακό θέρετρο Buca Beach Resort.

Εφτά γήπεδα αγωνιστικού τένις περιμένουν τους αθλητές από όλον τον κόσμο να συναγωνιστούν και να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά και τη διαμονή σε έναν φιλόξενο και ιστορικό χώρο.