Πάνθηρες Καβάλας: Ήττα με 79-63 στη Θεσσαλονίκη από τον Παναθλητικό

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας πάλεψε στο 1ο ημίχρονο, αλλά τα λάθη στην επανάληψη έδωσαν εύκολα καλάθια στις γηπεδούχους και τελικά τη νίκη

Την ήττα με 79 – 63 γνώρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πανθήρων στη δύσκολη έξοδο που πραγματοποίησε στο Επταπύργιο της Θεσσαλονίκης, απέναντι στον Παναθλητικό Συκεών.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα στο τρίτο λεπτό με 11-2. Η αντίδραση όμως ήταν άμεση για τα κορίτσια της Καβάλας που όχι μόνο έφτασαν τον αγώνα στον πόντο αλλά προηγήθηκαν και 2 φορές, για να κλείσει τελικά το δεκάλεπτο με 26-23. Το παιχνίδι στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε με τις ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τον ρυθμό να είναι πολύ υψηλός, στο τέμπο που χαρακτηρίζει φέτος τον Παναθλητικό και το ημίχρονο να κλείνει 41-34. Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με 3 λάθη των Πανθήρων που έδωσαν τη δυνατότητα στον Παναθλητικό να πετύχει εύκολα καλάθια και να πάρει προβάδισμα 13 πόντων. Το γεγονός αυτό πάντως δεν επηρέασε τις παίκτριες της ομάδας της Καβάλας που δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο και έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι το τέλος!

Παρά την κομβική απουσία της Γαϊτάνη και την υπέρ του δέοντος ανεκτική διαιτησία, οι Πάνθηρες ήταν απόλυτα διαβασμένοί και ανταπεξήλθαν στον δύσκολο βαθμό του αγώνα, με το ανταγωνιστικό πρόσωπο να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.