Ο ΑΟΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους και η ΕΠΣΚ τις ομάδες…

Η διοίκηση της ομάδας δηλώνει ικανοποιημένη από την παρουσία τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Η Ένωση ευχαριστεί τους συλλόγους που συναίνεσαν να αλλάξουν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα, μιας και ο ΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό το Σάββατο

Η παρουσία των φιλάθλων του ΑΟΚ στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο Κιλκίς ήταν η μεγαλύτερη φετινή σε αριθμό μιας και όπως υπολογίστηκε ήταν περισσότεροι από 100. Οι μισοί απ’ αυτούς ταξίδεψαν με το λεωφορείο που δρομολογήθηκε και άλλοι με δικά τους ΙΧ και όλοι μαζί στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας προκειμένου να πάρει την 8η συνεχόμενη νίκη της.

Η διοίκηση του ΑΟΚ ευχαρίστησε τους φιλάθλους με μια ανακοίνωση τονίζοντας ότι μαζί με τους το «καραβάκι» συνεχίζει την πορεία του για την κατηγορία που ανήκει. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φιλάθλους για την συγκινητική παρουσία στο Κιλκίς και την στήριξη τους ώστε να καταφέρει η ομάδα μας να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα και να συνεχίσει το σερί της! Μαζί σας μπορεί το καραβάκι να συνεχίζει να βάζει πλώρη για εκεί που ανήκει»!

Ευχαριστίες για την αλλαγή του προγράμματος

Ευχαριστίες πάντως με αφορμή τον ΑΟΚ, δεν είχαμε από τη διοίκηση προς τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και από την ΕΠΣΚ προς τα σωματεία – μέλη της, τα οποία δέχτηκαν να αλλάξει ο προγραμματισμός των αγώνων της Α’ κατηγορίας το ερχόμενο Σάββατο, λόγω του ορισμού του αγώνα της Καβάλας με τον Πανθρακικό για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, εκείνη την ημέρα. Η Ένωση προσπαθώντας να διευκολύνει την ομάδα της Καβάλας, δεν ορίζει αγώνες της Α’ κατηγορίας τις Κυριακές (οπότε και «παίζει» το «καραβάκι») γι’ αυτό και όταν ήρθε αυτή η αλλαγή στο πρόγραμμα αναγκάστηκε να το αλλάξει, έχοντας τη συναίνεση και των ίδιων των σωματείων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και η διοίκηση αυτής ευχαριστεί τα σωματεία Μακεδονικός Αγιάσματος, Ορφέας Ελευθερούπολης, ΑΕΚ Καβάλας και Βύρωνας Καβάλας για την αποδοχή του αιτήματος να αλλάξει η ημερομηνία των αγώνων τους για χάρη του αγώνα ΑΟ Καβάλα – Πανθρακικός για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με σκοπό την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στο σημαντικό αυτόν αγώνα για την ομάδα της Καβάλας.

Ταυτόχρονα η ΕΠΣ Καβάλας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών σε αυτόν το σπουδαίο αγώνα και να στηρίξει την ομάδα της πόλης μας».