ΑΟ Καβάλα: Τελικά την Κυριακή με τον Πανθρακικό…

Αλλαγή στην… αλλαγή του προγράμματος για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής – Προπώληση εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας για το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Πανθρακικό. Όπως είναι γνωστό η αναμέτρηση με το συγκρότημα της Κομοτηνής θα διεξαχθεί τελικά το απόγευμα της Κυριακής 5 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 15.00 στο «Ανθή Καραγιάννη». Αρχικά έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΠΟ δεν ήταν σύμφωνη μ’ αυτή την αλλαγή.

Ο ΑΟΚ που μέχρι στιγμής είναι η μοναδική ομάδα που έχει μόνο νίκες στο ενεργητικό της, και στους 4 ομίλους της κατηγορίας, θέλει να συνεχίσει και να επεκτείνει το σερί και την 9η αγωνιστική, έχοντας ως αντίπαλο ένα δυνατό σύνολο το οποίο προέρχεται μεν από εντός έδρας ήττα από το Νέστο (0-1), αλλά αν δεν προσεχθεί ιδιαίτερα μπορεί να κάνει τη… ζημιά.

Εν όψει αυτού του αγώνα η διοίκηση της ομάδας θέλει να κινητοποιήσει όλο και περισσότερο τον φίλαθλο κόσμο για να βρεθεί στο πλευρό του στο γήπεδο. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται προπώληση εισιτηρίων στο περίπτερο του ΕΟΤ, όπου θα υπάρχουν προσφορές για την αγορά πακέτου εισιτηρίων.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Την Παρασκευή 3/11 θα πραγματοποιηθεί προπώληση εισιτηρίων στο περίπτερο του ΕΟΤ 11:00-14:00.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μόνο για αυτή την ημέρα θα ισχύσουν οι παρακάτω προσφορές:

  1. 1 αντρικό εισιτήριο και 1 γυναικείο 12€
  2. Πακέτο πέντε Εισιτηρίων με κόστος 40€

Εσύ θα χάσεις; Δείξε έμπρακτα την στήριξη στην ομάδα σου! Σας περιμένουμε όλους».