ΑΟ Καβάλα: Όλα μηδέν με τον Πανθρακικό

«Λευκή» ισοπαλία στο «Ανθή Καραγιάννη» με το συγκρότημα του Τίμου Καβακά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα της ομάδας της Κομοτηνής και να υποχρεώνεται στην πρώτη φετινή ισοπαλία

Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής 5/11 στο «Ανθή Καραγιάννη» η ομάδα της Καβάλας, με την ισοπαλία 0-0 που παραχώρησε στον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ο ΑΟΚ ήταν μεν καλύτερος από τους φιλοξενούμενους, όμως στην κυριολεξία «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο, όπου το μόνο άξιο αναφοράς που πέτυχε ήταν το σουτ στο δοκάρι του Γκέντζογλου. Στην επανάληψη ανέβασε μεν ρυθμούς, πίεσε περισσότερο την αντίπαλη εστία, είχε ορισμένες καλές στιγμές αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Απ’ την άλλη μεριά ο Πανθρακικός αμύνθηκε αποτελεσματικά και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Είχε ορισμένες καλές στιγμές και θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη «ζημιά», όμως ακόμα και έτσι είναι ευχαριστημένος από το «Χ» και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Φάσεις

  • Δυνατό σουτ του Γκέντζογλου (στο 13ο λεπτό) έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Παϊτέρη, ενώ στο 37’ σουτ του Καζαντζίδη κατέληξε άουτ.
  • Στο 51ο λεπτό σέντρα του Τζελίδη από δεξιά, αλλά ούτε ο Γκέκας, ούτε ο Παπαδόπουλος μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.
  • Στο 54’ σουτ του Δημητριάδη από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Παϊτέρης έδιωξε σωτήρια.
  • Αντεπίθεση του Πανθρακικού με το νεοεισελθόντα Ρουμπιέ να βγαίνει μόνος του με τον Αστρά και να σουτάρει από πλάγια, αλλά ο Αστρά έδιωξε σωτήρια.
  • Στο 87’ φάουλ σέντρα του Καζαντζίδη και κεφαλιά του προωθημένου Περδίκη, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 90’ σουτ του Τζελίδη ο Παιτέρης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Καβάλα: Αστράς, Καζαντζίδης (89’ Χατζής), Δημητριάδης, Περδίκης, Σμίλτος, Γκέτζογλου, Δαλιανόπουλος (67’ Γιαγτζίδης), Τζελίδης, Γκέκας, Παπαδόπουλος (89’ Αντ. Δερμιτζάκης), Καρακώστας (60’ Σαλπιγγίδης).
Πανθρακικός: Παϊτέρης, Μανίσογλου, Καλογρανάς (89’ Καψάσκης), Λαρέα, Σίλβα, Πεχλιβανόπουλος, Βάσκος, Χαλκιαδάκης, Γκουτσίδης (89’ Παχούμης), Γιαννακιτσίδης (70’ Ρουμπιέςς), Σαπνάρας.