Πάνθηρες Καβάλας: Το καλό ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια! Ήττα με 72-82 από τον Πανσερραϊκό

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την καλή απόδοση του στην αρχή της αναμέτρησης με τους πρωτοπόρους και στη συνέχεια δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό τους

Την ήττα με 72-82 γνώρισαν οι γυναίκες της ομάδας μπάσκετ των Πανθήρων από τον Πανσερραϊκό που πέρασε δίκαια από το κλειστό της Καλαμίτσας και διατηρήθηκε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν πολύ καλό για την ομάδα της Καβάλας που προηγήθηκε στο σκορ και έλεγχε σε μεγάλο βαθμό τον ρυθμό του αγώνα, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε το bonus των βολών (5/12) με συνέπεια να προηγηθεί με μόλις 2 πόντους στο δεκάλεπτο.

Στο β’ δεκάλεπτο, η αμυντική ολιγωρία πάνω στα ατού του Πανσερραϊκού και η αστοχία των Πανθήρων από τα 6.75, έβαλαν τις φιλοξενούμενες στη θέση του οδηγού, μία θέση που δεν την έχασαν μέχρι το τέλος του αγώνα (η διαφορά έφτασε στο +10).

Το γ’ δεκάλεπτο βρήκε τις γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι και να πλησιάζουν στους 3 πόντους τον Πανσερραϊκό αλλά να μην έχουν καθαρό μυαλό σε 3 περιπτώσεις για να πλησιάσουν ή να προσπεράσουν, με τις λεπτομέρειες να μην είναι υπέρ τους σ’ αυτό το διάστημα. Στο τέλος, η κούραση και η εμπειρία των παικτριών του Πανσερραϊκού ήταν τα 2 σημεία που έγειραν οριστικά το παιχνίδι προς τη πλευρά των φιλοξενούμενων που πανηγύρισαν για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Η διοίκηση των Πανθήρων με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον υπέροχο κόσμο της Καβάλας που πήγε στο γήπεδο και έδωσε ώθηση και ενέργεια στην ομάδα με την παρουσία του!

Διαιτητές: Τριανταφύλλου-Μαρτυγάκης

Δεκάλεπτα: 20-18,  32-40, 56-66, 72-82

Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Τσάντα 12, Παναγιωτίδου 6, Λυκάκη 7 (1), Μαραβέγια, Γαϊτάνη 24 (1), Τριανταφύλλου 12, Πετρουσέφσκα 4, Μαμαλίγκατζη 7, Συροπούλου, Παπαδοπούλου.
Πανσερραϊκός (Ρούλης Π.-Ρούλης Χ.): Σιγκουρνταρντοτίρ 20 (1), Καλαμπάκου 10, Τζιαμπάζη 6 (2), Νάστου 20 (3), Μιχαηλίδου 9 (1), Τζιμορώτα 3 (1), Γκομπετζισβίλι 14, Μπακιρτζίδου, Χωλοπούλου, Μαραγκού.