Αστέρας Καβάλας: Δύσκολη και πολύτιμη νίκη 71-66 επί των Ικάρων Σερρών

Με μια εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο 2ο 10λεπτο η ομάδα της Καβάλας πήρε το προβάδισμα στον αγώνα του κλειστού των Ποταμουδίων και με μεγάλη προσπάθεια πήρε το ροζ φύλλο αγώνα

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα των Αντρών του Αστέρα επί της αντίστοιχης των Ικάρων Σερρών στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό των Ποταμουδίων την Κυριακή 05/11/23!

Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό! Οι Ίκαροι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν από νωρίς, όμως η ομάδα της Καβάλας ανέβαζε σταδιακά την απόδοσή της και τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 20-14! Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα ήταν καταιγιστική και με ένα επιμέρους σκορ 25-15 κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με 16 πόντους διαφορά (45-29)!

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να «ροκανίζουν» τη διαφορά και εκμεταλλευόμενοι την αστοχία σε ελεύθερα σουτ αλλά και τα λάθη των παιχτών των γηπεδούχων κατάφεραν να τη μειώσουν στους 3 πόντους στο τελευταίο λεπτό! Εκεί όμως μίλησε η ποιότητα των έμπειρων παιχτών που διαθέτει η ομάδα και το παιχνίδι τελείωσε με 71-66!

Ο Αστέρας με ανακοίνωση του δίνει συγχαρητήρια στους Ικάρους για την πολύ καλή ομάδα που δημιούργησαν, αποτελούμενη από νεαρούς και αθλητικούς παίχτες που είναι ικανοί να βάλουν δύσκολα σε κάθε αντίπαλο! Δίνει επίσης συγχαρητήρια και στους παίχτες της ομάδας του που έδειξαν σε ένα δύσκολο παιχνίδι την αξία και την εμπειρία τους να κατακτούν τη νίκη σε όλες τις συνθήκες!

Τέλος επισημαίνει ότι «με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στα Ποταμούδια τον πρώην προπονητή μας και νυν των Ικάρων, Στάθη Καμαράκη, τον οποίο ευχαριστούμε ακόμα μία φορά για την προσφορά του στην ομάδα μας», ενώ ευχαριστεί και τον κόσμο και ιδιαίτερα τα παιδιά της Ακαδημίας που έδωσαν ώθηση στην επίτευξη της νίκης!

Δεκάλεπτα – Πόντοι: 20-14, 45-29, 54-44, 71-66

Αστέρας Καβάλας (Πενταζίδης, Δημητριάδης, Ζήσου): Μαυρίδης, Σαμαράς 6(2), Μπόζης 4 (1), Ιωαννίδης 4, Γαϊτανίδης 2, Μαυρίδης, Σιταρίδης, 6 (2), Κουμλέλης 22 (3), Χαριζάνης 13 (2), Σιναπούδης, Καβαργύρης 14 (1), Γιουρούκης.

Ίκαροι Σερρών (Ποργιόπουλος, Καμαράκης): Δάγκουλας, Βατζήκας  19 (3), Λουλούδης 16 (5), Μηνάς 5 (1), Καραλίβανος 7, Σαμαράς, Σιδηρόπουλος, Γούνας, Χασάπης 5, Τζώτσος, Γιαννάτος 14 (2), Κωνσταντινίδης.