ΑΟ Καβάλα: Ούτε στη Νέα Μηχανιώνα θα είναι μόνος…

Διοργανώνεται νέα εκδρομή για την Κυριακή 12/11 στην έδρα του Ποσειδώνα – Στα 10 ευρώ το κόστος της συμμετοχής

Οπως συνέβη σε όλα, τα μέχρι στιγμής, εκτός έδρας παιχνίδια και όπως συνέβη στην προηγούμενη εξόρμηση μακριά από την Καβάλα, την Κρηστώνη του Κιλκίς (όπου διοργανώθηκε οργανωμένη εκδρομή), έτσι και στην επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση στη Νέα Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης, ο ΑΟΚ δε θα είναι μόνος…

Έτσι λοιπόν και το δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδο του Ποσειδώνα θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της που θα ταξιδέψουν (εκτός από τα ΙΧ τους) και με το λεωφορείο που θα δρομολογηθεί. Το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή θα είναι 10 ευρώ το οποίο θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει την Κυριακή στις 11.30 από τον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Στηρίζουμε τον ΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου! Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή/πληρωμή να γίνει έως το Σάββατο 14:00 στο Καφέ Pastel (Βενιζέλου 24). Πληροφορίες στο τηλέφωνο  6937564006 – Ώρα αναχώρησης 11:30 (Κυριακή) από τον Δημοτικό Κήπο».