Κλειστό Γυμναστήριο Αμυγδαλεώνα: Προσεχώς γήπεδο «Θεόδωρος Τσαχαλίδης»…

Το όνομα του πρώην προέδρου του ΑΟ Αμυγδαλεώνα θα πάρει το κλειστό Γυμναστήριο του χωρίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την ανακαίνιση του γηπέδου

Το όνομα του πρώην προέδρου του ΑΟ Αμυγδαλεώνα Θόδωρου Τσαχαλίδη θα πάρει το κλειστό Γυμναστήριο του χωρίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την ανακαίνιση του γηπέδου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα Δημήτρη Πουρσαϊτίδη ο Θόδωρος Τσαχαλίδης ήταν αυτός που στην ουσία δημιούργησε τον αθλητικό αυτό χώρο αλλά και διοίκησε επί πολλά χρόνια τον σύλλογο.

«Οι εργασίες στο κλειστό του Αμυγδαλεώνα σε ότι αφορά τον αγωνιστικό χώρο έχουν ολοκληρωθεί. Απομένουν κάποιες επεμβάσεις στα αποδυτήρια με τις σχετικές εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Η ομάδα έχει ήδη έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις εκεί και το επόμενο στάδιο είναι να αδειοδοτηθεί η αθλητική εγκατάσταση. Αν ολοκληρωθούν αυτά τα μικρά έργα που υπολείπονται το γήπεδο θα είναι σε θέση να πάρει άδεια και έτσι να γίνονται εκεί επίσημοι αγώνες» ανέφερε και στη συνέχεια τόνισε ότι «το επόμενο διάστημα, όταν ολοκληρωθούν όλα αυτά, θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια του κλειστού και παράλληλα θα γίνει και η ονοματοδοσία του! Το γήπεδο λοιπόν θα πάρει το όνομα αυτού που κατασκεύασε το γήπεδο και «έτρεξε» την ομάδα τον ΑΟ Αμυγδαλεώνα για πολλά χρόνια που δεν είναι άλλος από τον Θόδωρο Τσαχαλίδη».