ΑΟ Καβάλα: Ένα ήταν… αρκετό! 0-1 στη Νέα Μηχανιώνα

Με γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου το «καραβάκι» πήρε σπουδαίο «διπλό» και απέκτησε και πάλι «αέρα» 5 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Το γκολ που πέτυχε από κοντά ο Βασίλης Παπαδόπουλος μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τον ΑΟΚ να επιστρέψει στις νίκες (ύστερα από την ισοπαλία 0-0 με τον Πανθρακικό) παίρνοντας το «διπλό» στη Νέα Μηχανιώνα από τον τοπικό Ποσειδώνα με 0-1. Η Καβάλα χωρίς να εντυπωσιάσει με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο, διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, προστάτευσε με αποτελεσματικότητα (ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο) την εστία της και πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» με το οποίο επανέφερε τη διαφορά στους 5 πόντους στη βαθμολογία της Γ’ Εθνικής, μετά την ισοπαλία του Νέστου στη Δράμα.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, είχε όμως δύναμη και πάθος από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Στον ΑΟΚ φάνηκε ότι δεν είχαν πρόβλημα να πάνε το παιχνίδι στη δύναμη. Στάθηκαν εξαιρετικά και έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέρχονται με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και σε δυνατές έδρες ομάδων που ήθελαν να δείξουν την αξία τους απέναντι στον πρωτοπόρο και την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Μετά το γκολ του 5ου λεπτού ο ΑΟΚ είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 32’ με τον Αλτιντζή, ενώ απείλησε και με τον Καρακώστα στο 70’ και τον Χατζή στις καθυστερήσεις. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι, που πίεσαν στο 2ο μέρος απείλησαν με τον Σαλιάρη στο 9’ και τον Κωστίκο στο 75ο λεπτό.

Πλέον ο ΑΟΚ επιστρέφει στην έδρα του και προετοιμάζεται για το γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας.

Οι Συνθέσεις

Μηχανιώνα: Τεντζέρης, Γιαννούσης, Νικολαΐδης, Λαγόντζος, Καλλίδης, Σαλιάρης (88’ Παπαδόπουλος), Τεμερτζόγλου, Κωστίκος, Μαρμαρίδης, Τσαπακίδης, Κύζιλης (88’ Ντόκου).
Καβάλα: Αστράς, Δημητριάδης, Περδίκης, Σμίλτος, Καζαντζίδης, Καρακώστας (84’ Χατζής), Γκέντζογλου, Τζελίδης (84’ Μπιμπισίδης), Αλτιντζής (56’ Δαλιανόπουλος), Γκέκας, Παπαδόπουλος Β. (74’ Ιωαννίδης).