ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: «Χάλκινη» Πανελληνιονίκης η Βασιλική Βαρβάρα Παλτόγλου

Η νεαρή αθλήτρια πήρε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων / κορασίδων στο οποίο συμμετείχαν 506 αθλητές από 125 αθλητικά σωματεία από όλη τη χώρα

Το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Νοεμβρίου 2023, η ομάδα του ΑΣ Τάεκβοντο Καβάλας έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Παίδων-Κορασίδων στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηριζόμενο ως η κορύφωση της σεζόν για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Συνολικά, 506 αθλητές από 125 αθλητικά σωματεία από όλη τη χώρα συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή. Ο ΑΣ Τάεκβοντο Καβάλας συμμετείχε με τρεις ικανούς αθλητές, την Ευμορφοπούλου Αθανασία, Λαζάρου Σόφια, και Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα.

Η Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την Τρίτη θέση και δίκαια στέφθηκε πανελληνιονίκης, μετά από μια εντυπωσιακή πορεία 4 αγώνων, ηττήθηκε για πολύ λίγο από την αθλήτρια που κέρδισε την πρώτη  θέση.

Παρ’ όλες τις προσπάθειες των Λαζάρου και Ευμορφοπούλου, οι οποίοι παρουσίασαν καλή απόδοση, δεν κατάφεραν να κερδίσουν διάκριση.

Ο προπονητής της αποστολής, Χάρης Παλτόγλου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των αθλητών. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αποτέλεσε όχι μόνο μια αθλητική, αλλά και κοινωνική εμπειρία για τον σύλλογο και για τους αθλητές.

Ο σύλλογός εκφράζει εγκάρδιες ευχαριστίες προς όλους τους αθλητές και τις οικογένειες που υποστήριξαν την προσπάθειά μας.