Τίμος Καβακάς: Πήραμε μια μάγκικη αλλά δίκαιη νίκη

Η δήλωση του προπονητή του ΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ποσειδώνα στη Μηχανιώνα

Για μια μάγκικη αλλά καθ’ όλα δίκαιη νίκη της ομάδας του στην έδρα ενός πολύ δυνατού αντιπάλου έκανε λόγο Τίμος Καβακάς μετά το τέλος του αγώνα της Καβάλας με τον Ποσειδώνα στη Νέα Μηχανιώνα. Ο προπονητής του ΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους που δημιουργούν πολλές ευκαιρίες στους αγώνες που δίνουν, να κάνουν το ίδιο και στην δική τους αναμέτρηση, ενώ μίλησε και για τον τίτλο του φαβορί που έχει ο ΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «δώσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή που έχει αφήσει το στίγμα του στο σύλλογο. Θεωρώ ότι πετύχαμε μια μάγκικη νίκη την οποία αξίζαμε. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά στην μεταξύ μας αναμέτρηση δεν του επιτρέψαμε να κάνει το ίδιο και στη δική μας εστία. Το παιχνίδι είχε ένα πολύ καλό ρυθμό και πάθος. Καταφέραμε να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι είμαι μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Απ’ εδώ και πέρα θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι (κόντρα στη Δόξα Δράμας) που είναι ιδιαίτερης σημασίας για την πόλη, για την ομάδα και για τον κόσμο μας. Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να έρθει κοντά μας στο γήπεδο».

Σχολιάζοντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο προπονητής της Καβάλας είπε ότι «υπάρχουν πολλές καλές και καλές ομάδες στον όμιλο μας. Εμείς ως Καβάλα δεν κρύψαμε απ’ την αρχή ότι ο στόχος μας είναι να πάρουμε την 1η θέση. Αυτός ο στόχος δημιουργεί ευθύνες και υποχρεώσεις, τις οποίες οι παίκτες μας ήδη από την 1η αγωνιστική δείχνουν ότι τις αναλαμβάνουν. Αυτό μπορώ να πω είναι ότι ήμαστε μια από τις ομάδες που θα παλέψει για την πρωτιά μέχρι το τέλος. Όπως είπα υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως η Μηχανιώνα που είναι αξιολογότατη ομάδα, ο Νέστος, ο Πανθρακικός και είμαι σίγουρος ότι στην πορεία θα προκύψει και άλλη ομάδα. Υπάρχουν ακόμα πολλές αγωνιστικές και εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάνουμε μέχρι τώρα. Μέχρι τις 31 Απριλίου που τελειώνει το πρωτάθλημα έχουμε ακόμα πολύ χρόνο μπροστά μας».

Τέλος ο Τίμος Καβακάς ευχαρίστησε τη διοίκηση της Μηχανιώνας για τη φιλοξενία που είχε η αποστολή της Καβάλας και τόνισε ότι «ανάλογη φιλοξενία θα έχει η ομάδα του Ποσειδώνα στον 2ο γύρο».