Αστέρας Καβάλας: Όταν σοβαρεύτηκε (σε άμυνα και επίθεση) πήρε άνετα τη νίκη

Η ανδρική ομάδα του συλλόγου επικράτησε με 50-68 στις Σέρρες επί της τοπικής ΑΕΣ, αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ ειδικά στο 3ο 10λεπτο όπου το επιμέρους σκορ ήταν 6-24

Τη νίκη στις Σέρρες με σκορ 50-68 κόντρα στην ΑΕ Σερρών πήρε το Σάββατο 11//11 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Αστέρα για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο αγώνας είχε δύο πρόσωπα. Αυτό του πρώτου ημιχρόνου όπου η ομάδα της Καβάλας ήταν ιδιαίτερα νευρική και άστοχη και προηγούνταν με μικρές διαφορές που επέτρεπαν στους γηπεδούχους να είναι κοντά στο σκορ και να ελπίζουν στη νίκη (28-29 ημίχρονο), αλλά και αυτό του δευτέρου μέρους όπου έπαιξε σοβαρά σε άμυνα και επίθεση, σύμφωνα με τις δυνατότητές της και με επιμέρους σκορ 6-24 στο Γ’ δεκάλεπτο τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι!

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό, αφού η διαφορά ξεπέρασε ακόμα και τους 30 πόντους και ο coach Πενταζίδης έδωσε χρόνο σε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του και ιδιαίτερα σε αυτούς του Εφηβικού τμήματος!

«Συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές της ΑΕ Σερρών για την αγωνιστικότητά τους και που κατάφεραν να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί το πρώτο ημίχρονο» δίνει ο Αστέρας με ανακοίνωση του, ενώ δίνει και τα εύσημα στην ομάδα του που έδειξε την μεγάλη της ποιότητα και όταν χρειάστηκε στο 3ο δεκάλεπτο ήταν σαρωτική!!!

Δεκάλεπτα – Πόντοι: 9-15, 28-29, 34-53 και 50-68

ΑΕ Σερρών (Κύρηκος): Γιαλαμάς 13 (2), Γρούνης 6 (2), Λάτσιος 5 (1), Κουρτάλης 1, Ντωνές 14, Καραπέπερας 6, Θεοδωρίδης, Μπανάβας 5. Αθανασόπουλος, Κώστογλου, Ντανατσίδης, Κεραμάρης.
Αστέρας Καβάλας (Πενταζίδης- Ζήσου): Λασκαράκης, Σαμαράς 2, Μπόζης 6, Ιωαννίδης 10, Γαϊτανίδης 7, Μαυρίδης Η. (Λ), Σιταρίδης 14 (2), Κουμλέλης 8, Χαριζάνης 2, Καβαργύρης 17 (1), Μαυρίδης Η(Δ) 2, Γιουρούκης.