Καβάλα: Η Energean δίνει… ενέργεια στους «Πάνθηρες»! [φωτογραφίες]

Χορηγία της εταιρίας στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης που αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία

Συνεπής στην επιλογή της να στηρίζει την υγιή αθλητική δραστηριότητα που δίνει διεξόδους στη νεολαία και την κοινωνία της περιοχής της Καβάλας, η Energean αναλαμβάνει Χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Καβάλας «Πάνθηρες», η οποία την τρέχουσα περίοδο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι υπογραφές για την φιλόδοξη αυτή συνεργασία έπεσαν την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στην πόλη της Καβάλας, με παρόντες τη διοίκηση, το προπονητικό team και αθλήτριες της ομάδας των «Πανθήρων», καθώς και διοικητικά στελέχη της Energean. Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε η μασκότ της ομάδας, ο πολύ δημοφιλής σε όλη την μπασκετική κοινότητα Πάνθηρας!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την υπογραφή της συμφωνίας, η  Δρ. Κατερίνα Σάρδη, Managing Director και Country Manager της Energean στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά:

«Παρακολουθούμε εδώ και αρκετά χρόνια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία των «Πανθήρων», οι οποίοι πλέον έχουν μια αξιόλογη παρουσία στην Α2 Εθνική Κατηγορία του πρωταθλήματος μπάσκετ. Είχαμε έτσι την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι, πέραν από τις αγωνιστικές επιδόσεις και προοπτικές, πρόκειται για έναν υγιή οργανισμό με καθαρά επαγγελματική οργάνωση, με μια πολύ σοβαρή διοικητική ομάδα που, πραγματικά, έχει όραμα για την αθλούμενη νεολαία της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής.

Με αυτά τα δεδομένα, η απόφασή μας να αποδεχθούμε την πρόταση Χορηγίας που λάβαμε από τους «Πάνθηρες» ήταν πολύ εύκολη! Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να συνοδευθεί από ακόμη σημαντικότερες επιτυχίες για την ομάδα και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο».

Από την πλευρά του, ο κ. Σωτήρης Τσεκμέζογλου, πρόεδρος της ομάδας «Πάνθηρες», δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στο πλευρό μας την Energean, μια εταιρεία που είχε την Καβάλα ως βάση της για την εντυπωσιακή ανάπτυξη των τελευταίων ετών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου στον χώρο της ενέργειας. Η χορηγία της εταιρείας δίνει και σε εμάς… ενέργεια για τα επόμενα βήματα στην πορεία μας και την καθιέρωσή μας ως μία αναγνωρίσιμη, υγιή δύναμη του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα. Μέσα από συνεργασίες όπως αυτή με την Energean, αισιοδοξούμε ότι θα προσελκύσουμε στο καβαλιώτικο γυναικείο μπάσκετ τόσο ακόμη περισσότερα νέα κορίτσια όσο και αθλήτριες που θα ενισχύσουν το δυναμικό μας».

Βασικό οδηγό για τις πρωτοβουλίες στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την Energean αποτελούν οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Η συγκεκριμένη συνεργασία υπηρετεί τον Στόχο νο.5 για Ισότητα των Φύλων, τον Στόχο 11 για Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες καθώς και τον Στόχο 17 για Συνεργασία για την Επίτευξη των Στόχων.