Σκοποβολή: «Πέταξε» ξανά στις επιτυχίες ο «Αετός» [φωτογραφίες]

Δύο κύπελλα και 3 μετάλλια για τους 4 αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Αετός» Καβάλας στους αγώνες σκητ που διεξήχθησαν στο Δρακόντιο της Θεσσαλονίκης

Με 2 κύπελλα και 3 μετάλλια, των αθλητών – σκοπευτών του τμήματος σκοποβολής, επέστρεψε στις επιτυχίες ο Αθλητικός Σύλλογος «Αετός» Καβάλας, και μάλιστα εκτός φυσιολογικής αγωνιστικής χρονικής περιόδου!

Πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Νοεμβρίου 2023, στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Μακεδονίας, στο Δρακόντιο Θεσσαλονίκης, έγιναν πρωταθληματικοί αγώνες σκοποβολής, σκητ και τραπ βγ κατηγορίας, στους οποίους δήλωσε συμμετοχή ο Σύλλογος της Καβάλας με 4 αθλητές.

Η πρώτη επιτυχία ήρθε με την είσοδο 3 αθλητών στον τελικό του σκητ, (Βαβάκας, Κεφαλάς, Μυστιλόγλου). Ακολούθησε το χάλκινο μετάλλιο του Κουταλιάγκα στην α’ κατηγορία σκητ, και σφραγίστηκαν οι επιτυχίες με την διπλή νίκη του Βαβάκα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

  • Ο Δημήτρης Βαβάκας με επιδόσεις 108/125+34/60 κατετάγη πρώτος (1ος) νικητής στην γενική κατάταξη και στην β κατηγορία. Επιπλέον επανέρχεται στην α κατηγορία το 2024.
  • Ο Απόστολος Κεφαλάς με επιδόσεις 77/125+16/30 κατετάγη πέμπτος (5ος) στην β κατηγορία.
  • Ο Θωμάς Μυστιλόγλου με επιδόσεις 82/125+8/20 κατετάγη έκτος (6ος) στην β κατηγορία.
  • Ο Σοφοκλής Κουταλιάγκας με επίδοση 99/125 κατετάγη τρίτος (3ος) νικητής στην α κατηγορία, που αγωνίζεται.

Τετραπλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του «Αετού» λοιπόν για την συμμετοχή, την προσπάθεια, τις επιτυχίες τους και την προβολή που προσδίδουν στον Σύλλογό.