Νέστος Χρυσούπολης: Το Σάββατο στη Βέροια με τον ΜΑ Αγίας Μαρίνας

Αλλαγή έδρας και ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου θα αγωνιστεί ο Νέστος για την 11η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Επόμενος αντίπαλος του συγκροτήματος της Χρυσούπολης είναι ο νεοφώτιστος Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας από την Ημαθία, ωστόσο το γήπεδο της κρίθηκε ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες της τελευταίας Εθνικής κατηγορίας. Γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε να «μεταφέρει» την έδρα της στη Βέροια. Για την 11η αγωνιστική όμως η τοπική ομάδα της Βέροιας υποδέχεται την Κυριακή (επίσης για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής) τον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνιας και έτσι η αναμέτρηση του ΜΑ Αγ. Μαρίνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15.00.

Ο Νέστος που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, θα προσπαθήσει να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης για να παραμείνει σε κοντά στην κορυφή (όπου βρίσκεται ο ΑΟΚ) αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα και προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι των ουραγών με τον Πετεινό στην Ξάνθη.

Μοναδική απουσία θα είναι του Μενίκου που θα εκτίσει ποινή αποκλεισμού λόγω καρτών και φυσικά του Κασμερίδη που τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο στην Ορεστιάδα και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2024.