Ένα… τρίποντο αναγνώρισης της δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας Καβάλας

Εντάχθηκε στο Δίκτυο Σωματείων του Προγράμματος Ανάπτυξης U12-HealthyHoops4ALL της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Μια μεγάλη αναγνώριση, αλλά και παράλληλα ευθύνη για τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία μπάσκετ του ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας Καβάλας, καθώς εντάχθηκε στο Δίκτυο Σωματείων του Προγράμματος Ανάπτυξης U12-HealthyHoops4ALL (ηλικίες 4-12ετών) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στο οποίο εντάσσεται το πρόγραμμα FunBasket (4-8 ετών) και U12 Minibasket (9-12 ετών) της Hellenic BasketBall Federation .

Η Santa είναι η μοναδική ακαδημία της Καβάλας που συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό, ενώ σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει επιλεγεί επίσης μόνο ο ΓΑΣ Κομοτηνής.

«Η ενεργός συμμετοχή της Ακαδημίας μας στο Δίκτυο Σωματείων έχει ξεκινήσει ήδη με προπονήσεις που πραγματοποιούνται υπό το βλέμμα ομοσπονδιακών προπονητών, αλλά και με την προετοιμασία για τις επερχόμενες εκδηλώσεις/διοργανώσεις, με πρώτη αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2023 στα Ποταμούδια. Έτσι με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στις προπονήσεις μας το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 τον υπεύθυνο προπονητή της ΕΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα για το U12 Minibasket, Σπύρο Αγγέλου, ο όποιος παρακολούθησε τις προπονήσεις του τμήματος αγοριών 2013-2014 και κοριτσιών 2012-2014. Στη συνέχεια παρακολούθησε τον αγώνα U12 της ομάδας μας με την Ε. Κ. Καβάλας. Η ΕΟΚ αποδεικνύει έμπρακτα ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία στις μικρές ηλικίες και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα», αναφέρει η Santa στο μήνυμά της.