Θόδωρος Μουριάδης: Στα 17 της χρόνια στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Ρέα, μάς έκανες όλους υπερήφανους

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας στη Ρέα Λογοθέτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους παγκόσμιους αγώνες SUP-Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας που έγιναν πρόσφατα στην Ταϊλάνδη

Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Ρέα Λογοθέτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους παγκόσμιους αγώνες SUP-Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας που έγιναν πρόσφατα στην Ταϊλάνδη [διαβάστε εδώ] εκφράζει ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, τονίζοντας παράλληλα ότι «σε ένα τόσο ραγδαία αναπτυσσόμενο άθλημα, όπως είναι το SUP, οι όποιες επιτυχίες διαφημίζουν την Καβάλα και μάς κάνουν υπερήφανους».

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Θόδωρου Μουριάδη

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Ρέα Λογοθέτη, που στα 17 της χρόνια, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στους αγώνες SUP-Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας που έγιναν πρόσφατα στην Ταϊλάνδη! Τα συγχαρητήριά μου και στον Σύλλογο της, για την εκπαίδευση που παρέχει στους αθλητές του, η οποία, όπως φαίνεται, τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διεθνείς αγώνες και να φέρνουν και σημαντικά αποτελέσματα. Και επειδή το SUP είναι ραγδαία αναπτυσσόμενο άθλημα, οι όποιες επιτυχίες διαφημίζουν την Καβάλα και μάς κάνουν υπερήφανους. Εύχομαι η ρότα που χάραξε με την ιστιοσανίδα της η Ρέα Λογοθέτη να συνεχίσει να την οδηγεί σε νίκες και στον υγρό στίβο και στη ζωή της.