Μακεδονικός Αγιάσματος: Διπλό μεταγραφικό «μπαμ» με Μενίκου και Λάσπατζη

Δύο έμπειρους και ικανότατους ποδοσφαιριστές που έλυσαν τη συνεργασία τους με το Νέστο απέκτησε η ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ

Τις… άγριες διαθέσεις του σε ότι αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ συνεχίζει να δείχνει ο Μακεδονικός Αγιάσματος. Οι «πράσινοι» προχώρησαν σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ εν όψει του 2ου μισού του πρωταθλήματος αποκτώντας δύο έμπειρους και ικανότατους ποδοσφαιριστές που έλυσαν πριν από λίγες ώρες τη συνεργασία τους με το Νέστο Χρυσούπολης. Ο λόγος για τους Στέλιο Λάσπατζη και Ντένις Μενίκου, οι οποίοι είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει και να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για την απόκτηση του Λάσπατζη, η ανακοίνωση του Μακεδονικού αναφέρει: «όταν σου δίνεται η ευκαιρία να υπογράψεις τον Στέλιο Λάσπατζη δεν την προσπερνάς. Δεδομένη ποιότητα, τεχνικά προικισμένος, ασταμάτητα τρεξίματα στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Κομβική προσθήκη, ποδοσφαιριστής ικανός να κάνει τη διαφορά. Διαχρονικά στο προσκήνιο με θητεία σε εθνικές κατηγορίες. Αναμφίβολα ενισχύει σημαντικά τον Μακεδονικό Αγιάσματος. Καλωσορίζουμε στην ομάδα τον Στέλιο ευχόμενοι καλή χρονιά με επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς».

Για την απόκτηση του Μενίκου, η ανακοίνωση αναφέρει: «Με την απόκτηση του Ντένις Μενίκου ο Μακεδονικός Αγιάσματος αποκτά ένα ποδοσφαιριστή με αξιοζήλευτες τεχνικές αρετές, πάντα υπολογίσιμο σε στημένες φάσεις, ικανό στο ένας με έναν. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, προσφέρει το απρόβλεπτο. Το παλμαρέ του πλούσιο από συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες με πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Να ευχαριστήσουμε τον Νέστο Χρυσούπολης για την παραχώρηση και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο για την συνέχεια».