ΕΠΣ Καβάλας: Πρώτες και καλύτερες οι μικτές ομάδες

Η ομάδα Κ-14 κέρδισε με 4-0 την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ η Κ-16 με ανατροπή του σκορ στις καθυστερήσεις επικράτησε με 2-1 – Επόμενος αντίπαλος οι μικτές της ΕΠΣ Έβρου

Στο δρόμο των επιτυχιών συνεχίζουν να βαδίζουν οι μικτές ομάδες Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας, καθώς για την 4η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κατάφεραν να σημειώσουν σημαντικές και δύσκολες εντός έδρας νίκες, οι οποίες φέρνουν και τις δύο ομάδες ένα βήμα πριν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα Κ-14 συνεχίζει με “σπασμένα φρένα”, πετυχαίνοντας ευρεία νίκη επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης με σκορ 4-0 και πλέον θα τα δώσει όλα για την πρωτιά στον όμιλο στην εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΕΠΣ Έβρου. Τα γκολ για την ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας σημείωσαν οι Νταούτ (20′ και 77′) και Λαγκάκης (31′ και 70′).

Από την πλευρά της, η ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας έδειξε καρδιά πρωταθλήτριας ομάδας και με φοβερή ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα, κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2-1 την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ξάνθης και να διατηρηθεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Μπαλάση στο 46′ από το σημείο του πέναλτι, όμως δεν τα παράτησε και με όμορφο ποδόσφαιρο και αυξάνοντας την πίεση, έφτασε στην ισοφάριση στο 70′ με τον Κιουτσούκωστα. Οι παίκτες της ΕΠΣ Καβάλας κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος και στην τελευταία φάση του αγώνα στο 95′ κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή με τον Σπανδωνίδη και να κάνουν το 2-1, δίνοντας έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της πρόκρισης.

Η επόμενη και προτελευταία αγωνιστική (5η) για τη φάση των ομίλων θα βρει τις δύο ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας συγχαίρουν για μία ακόμη φορά τους πρωταγωνιστές των ομάδων και τους προπονητές για τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια τους, που καθιερώνουν πλέον το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο ως μία σπουδαία σχολή του αθλήματος.