Πάνθηρες Καβάλας: Ντέρμπι με την Ανόρθωση Βόλου με φόντο την 3η θέση

Κάλεσμα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ στους φιλάθλους για τη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας το μεσημέρι της Κυριακής στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

Με φόντο την κατάκτηση της τρίτης θέσης του ομίλου, η ομάδα των Πανθήρων Καβάλας υποδέχεται την Κυριακή 24/3 την Ανόρθωση Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας για τον Βόρειο Όμιλο της Α2 Εθνικής στο μπάσκετ γυναικών. Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ανάμεσα στις 2 ομάδες που συμπληρώνουν τις θέσεις 3 και 4 που οδηγούν στα playoffs της ανόδου στην Α1 Γυναικών!

Στον πρώτο γύρο, η Ανόρθωση επικράτησε με σκορ 74-66, σ’ ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που οι επιθέσεις των ομάδων είχαν τον πρώτο λόγο. Η ομάδα του Βόλου είναι ένα σύνολο αποτελούμενο από αξιόλογες μονάδες που διαθέτουν εμπειρία και πολλές αγωνιστικές παραστάσεις. Αντίθετα, οι Πάνθηρες βασίζονται σε νεανικό ρόστερ που θα επιδιώξει και πάλι να εμφανιστεί με όπλα τον γρήγορο ρυθμό και την αμυντική προσήλωση ώστε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Μπροστά στη νέα αγωνιστική πρόκληση, στις τάξεις της ομάδας της Καβάλας επικρατεί ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα για μία ακόμα καλή εμφάνιση!

«Είμαστε βέβαιοι πως οι φίλοι του μπάσκετ της πόλης μας θα δημιουργήσουν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ξανά» αναφέρει η ανακοίνωση των Πανθήρων! Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 12:30, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».