ΑΟΚ προς φιλάθλους: Να γίνετε ο 12ος παίκτης της ομάδας

Κάλεσμα για στήριξη στο ντέρμπι της Κυριακής με το Νέστο στο «Ανθή Καραγιάννη» και προπώληση εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή

Να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας στο κρίσιμο όσο και δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με το Νέστο καλεί τον κόσμο της Καβάλας η διοίκηση του ΑΟΚ! Το «καραβάκι» μετά το «διπλό» στη Δράμα επί της Δόξας θέλει να κάνει το άλμα για την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γι’ αυτό και θέλει να έχει τη ζεστή συμπαράσταση των φιλάθλων του. Προκειμένου μάλιστα να δελεάσει ακόμα περισσότερους φιλάθλους να «κατεβούν» στο «Ανθή Καραγιάννη» προσφέρει δύο εισιτήρια του αγώνα στην τιμή του ενός!

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμμετέχει στην προπώληση των εισιτηρίων αυτών μέχρι και την παραμονή του αγώνα (Σάββατο 14.00) στο καφέ Pastel στην οδό Βενιζέλου. Με 10 ευρώ δηλαδή θα μπορεί να προμηθευτεί δύο εισιτήρια για να στηρίξει τον ΑΟΚ στο τελευταίο μεγάλο παιχνίδι που έχει στο αγωνιστικό του πρόγραμμα, απέναντι στο συγκρότημα της Χρυσούπολης, που βρίσκεται σε απόσταση 9 βαθμών  στη 2η θέση.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής είσαι έτοιμος να γίνεις ο 12ος παίκτης;
Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο με την παρέα σας, γι’ αυτό και θα ισχύσει προπώληση 2 εισιτηρίων με συνολικό κόστος 10€!

Η προσφορά ισχύει μόνο στην προπώληση, στο καφέ Pastel από τις 12:00-14:00 & 18:00-20:00 τη Παρασκευή, 12:00-14:00 το Σάββατο.
Βοήθησε το καραβάκι να κατακτήσει τη κορυφή! Σας θέλουμε όλους εκεί»!