Πάνθηρες Καβάλας: Μια ακόμη μεγάλη «μάχη» στην Καλαμίτσα τέσσερις στροφές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος

Η ομάδα της Καβάλας υποδέχεται την ΑΕ Πυλαίας με τη νίκη να είναι μονόδρομος για να παραμείνει ψηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών Μπάσκετ, λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας

Η επόμενη στροφή του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών Μπάσκετ θα βρει την ομάδα των Πανθήρων Καβάλας (3η, 14Ν-4Η) να υποδέχεται στην Καλαμίτσα την ΑΕ Πυλαίας (5η, 11Ν-7Η).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μία από τις πιο δυνατές της κατηγορίας με πολλές παίκτριές της να έχουν «γράψει» χιλιόμετρα στα Εθνικά Πρωταθλήματα τα προηγούμενα χρόνια. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε ολοκληρωθεί με νίκη της ομάδας της Καβάλας με σκορ 43-55.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάταξη, απομένουν ακόμα 4 αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και μαθηματικά δεν έχουν «κλειδώσει» οι θέσεις 3 και 4 των play offs. Οι φιλοξενούμενες έρχονται στην Καβάλα για να κυνηγήσουν τη νίκη που θα τις κρατήσει στη διεκδίκηση των θέσεων της post season.

Οι Πάνθηρες, μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, έχει μπει σε τροχιά προετοιμασίας για το παιχνίδι που έρχεται, με τους μικροτραυματισμούς να ανήκουν στο παρελθόν. Με την υποστήριξη των φίλων της ομάδας που θα βρεθούν την Κυριακή στο κλειστό της Καλαμίτσας, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν ακόμα μία σημαντική νίκη που θα τους δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ραντεβού την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στις 12:30, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».