ΑΟ Καβάλα: Ένας ολόκληρος γύρος μόνο με νίκες! 5-1 τον ΜΑ Αγίας Μαρίνας

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του επικράτησε άνετα την μοναδική ομάδα που τον κέρδισε φέτος, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το σερί φτάνοντας στις 17 νίκες

Με εμφατικό τρόπο συνέχισε την πορεία του προς την τυπική πιστοποίηση της κατάκτησης του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο ΑΟΚ. Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά συνέτριψε το απόγευμα της Κυριακής (7/4) στο «Ανθή Καραγιάννη τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 5-1 πετυχαίνοντας την 17η σερί νίκη της. Υπενθυμίζεται ότι η άπταιστη πορεία της Καβάλας είχε διακοπεί στις 3 Δεκεμβρίου του 2023 σ’ ένα χωρίο λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βέροια, από τον ΜΑ που την είχε κερδίσει με 1-0! Στην ουσία δηλαδή ο ΑΟΚ συμπλήρωσε έναν ολόκληρο γύρο χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια και μόνο με νίκες!!!

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική με την Καβάλα να είναι εμφανώς ανώτερη από τους φιλοξενούμενους. Ο Τίμος Καβακάς έδωσε την ευκαιρία για αρκετά παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ανάμεσα τους και ο Βασιλόπουλος που επανεμφανίστηκε μετά από 7 μήνες, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του ΜΑ Αγ. Μαρίνας βράβευσε τον ΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Μανάφης.

Φάσεις και γκολ

– Ο ΑΟΚ ανοίγει το σκορ (1-0) στο 9ο λεπτό με πλασέ από κοντά του Σαμπανίδη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση με τα πόδια του τερματοφύλακα, ύστερα από ωραία προσπάθεια και σουτ του Ιωαννίδη.
– Τρία λεπτά αργότερα (12’) ο Ιωαννίδης κάνει με κεφαλιά το 2-0, μετά από ωραία σέντρα του Μέτσε από αριστερά!
– Στο 30’ ο προωθημένος Περδίκης γράφει το 3-0, μετά από φάση διαρκείας, με την άμυνα του ΜΑ να μην μπορεί να διώξει την μπάλα.
– Το 4-0 γίνεται στο 58ο λεπτό ύστερα από παράλληλη σέντρα από αριστερά του Ιωαννίδη και πλασέ του νεοεισελθόντα Γκέκα, ο οποίος στο 62’ κάνει με κεφαλιά το 5-0, μετά από ωραία σέντρα από δεξιά του Καζαντζίδη.
– Στο 71’ η Αγ. Μαρίνα μειώνει σε 5-1 με τον Τσολάκη που εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Τσιόπτση και πλάσαρε επιτυχημένα.
– Στο 85’ μετά από φάουλ σέντρα του Καζαντζίδη, η κεφαλιά του Στοϊνοβιτς κατέληξε στο δοκάρι.

Οι Συνθέσεις:

Καβάλα: Τσιόπτσης, Καζαντζίδης, Δαλιανόπουλος (46’ Στοϊνοβιτς), Λαγός (77’ Βασιλόπουλος), Δερμιτζάκης, Περδίκης (46’ Γερονικολός), Αλρασντί (46’ Γκέκας), Μέτσε, Σαμπανίδης (65’ Αλτιντζής), Γιαγτζίδης, Ιωαννίδης.
ΜΑ Αγ. Μαρίνας: Μυλωνάς, Τριανταφυλλίδης, Ράδης (46’ Τσολάκης), Τότσκα, Μουστάκας (88’ Σιδηρόπουλος), Ουμιόπουλος, Δημητρούσης, Γαλόπουλος, Αντωνίου (80’ Τζαλίδης), Θεολόγου, Καραγιάννης Β.