Μπάσκετ: Ο Αστέρας στον τελικό του Πρωταθλήματος Κορασίδων

Στον ημιτελικό της διοργάνωσης κέρδισε άνετα τους Πάνθηρες με 47-30 και πλέον θα διεκδικήσει τον τίτλου του πρωταθλητή με αντίπαλο την Ασπίδα Ξάνθης

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι κορασίδες του Αστέρα Καβάλας στον ημιτελικό του πρωταθλήματος που διεξήχθη την Κυριακή 07/04/24 με αντίπαλο τους Πάνθηρες στο Κλειστό των Ποταμουδίων! Μ’ αυτή την επιτυχία η ομάδα μας έκανε το πρώτο βήμα και πέρασε στον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης όπου θα διεκδικήσει με αντίπαλο την Ασπίδα Ξάνθης την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή!

Τα κορίτσια του Αστέρα έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους αφού προηγήθηκαν με 14-4 στο 1ο δεκάλεπτο και 24-09 στο ημίχρονο! Συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 2ο ημίχρονο με αποτέλεσμα να διευρυνθεί η διαφορά (39-19 σκορ τρίτου δεκαλέπτου) και παρά το χρόνο συμμετοχής που έδωσε ο coach Αϊβαζίδης σε όλα τα κορίτσια το παιχνίδι τελείωσε με 47-30!

Ο Αστέρας με ανακοίνωση του ευχαριστεί ιδιαίτερα τα παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου και τους φίλους της ομάδας που κατέκλυσαν το Κλειστό και έδωσαν μεγάλη ώθηση στα κορίτσια μας να φτάσουν στη μεγάλη νίκη!

«Συγχαρητήρια και στα κορίτσια των Πανθήρων για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν» αναφέρει η ανακοίνωση που συνεχίζει «συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την επιτυχία τους και ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά να κερδίσουν τον Τελικό και να στεφθούν Πρωταθλήτριες»!

Δεκάλεπτα – Πόντοι

14-4, 24-9(ημίχρονο), 39-19, 47-30(τελικό)
Αστέρας Καβάλάς (Αϊβαζίδης, Δημητριάδης): Σοφιολάκη, Φραγκάκη Νεφ. 7 (1), Μασμανίδου 4, Παππα 2, Φραγκάκη Βιολ., Μπουμπούνα, Γεωργιάδου, Καλέα 2, Αϊβαζίδου 6, Μιχαηλίδου 17, Κιτσικοπούλου 9 (1), Τζιώγα.
Πάνθηρες Καβάλας (Λογοθέτης, Δασκαλάρας): Αγασιώτη 4, Κιουρτσίδου 4 (1), Μοσχίδου 3, Αποστολίνα, Πουλή 1, Ριμπίδου, Ιστικούδη 10 (1), Κωνσταντινίδου 2, Ποντικάκη 5, Λυμπέρη, Ποντικάκη, Ζωϊτσε 1.