ΑΟ Καβάλα: Το σερί συνεχίστηκε (0-1) στη Βέροια…

Με το γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου επικράτησε της τοπικής ομάδας, φτάνοντας στην 18η σερί νίκη και σε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην Γ’ Εθνική

Το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί (18η νίκη) του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίστηκε και το απόγευμα του Σαββάτου 13/4 στη Βέροια, όπου κατάφερε να επικρατήσει της τοπικής ομάδας με 0-1. Με τους 3 βαθμούς που πρόσθεσε στο ενεργητικό του το συγκρότημα του Τίμου Καβακά, έφτασε στους 88 και πλέον είναι ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στην ιστορία του πρωταθλήματος!

Ο αγώνας, τον οποίο παρακολούθησαν ελάχιστοι φίλαθλοι, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι έχουν ήδη υποβιβαστεί και την επόμενη χρονιά θα αγωνιστούν στην τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τον ΑΟΚ να είναι καλύτερος στο 1ο ημίχρονο, να σκοράρει με τον Βασίλη Παπαδόπουλο και να έχει ορισμένες καλές στιγμές με τον Δημητριάδη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Τσιόπτση, εκτός από μια φάση και ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφ σαιντ, το οποίο φαίνεται από την κάμερα (που δεν ήταν στην εστία) ότι σωστά καταλογίστηκε από τον βοηθό διαιτητή.

Ο προπονητής, όπως κάνει και σε όλα τα παιχνίδια μετά την οριστικοποίηση της κατάκτησης του τίτλου στον 1ο όμιλο και της ανόδου στη SL2, έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που δεν ήταν στις επιλογές του το προηγούμενο διάστημα.

Γκολ και φάσεις

– Στην πρώτη καλή ευκαιρία του ΑΟΚ στο παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει! Στο 21ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος έκλεψε την μπάλα μετά από κακή συνεννόηση των αμυντικών της Βέροιας και με πλασέ έκανε το 0-1.
– Στο 23ο και το 28ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Βέροιας κατάφερε να αποκρούσει σωτήρια σουτ του Δημητριάδη.
– Στο 63’ ακυρώνεται γκολ της Βέροιας με τον Φασίδη, μιας και ο σκόρερ υποδείχτηκε σε θέση οφ-σάιντ, ενώ στο 73’ ο Ντούγος είχε σουτ που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιόπτση.

Οι Συνθέσεις

Βέροια: Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Ντόγος, Φασίδης, Γανόπουλος (84’ Κετόγλου), Ζε Εσόνο, Μπλέτσας (58’ Πανταζέλος), Γιαννόπουλος, Χατζηπάντος (46’ Βασιλακάκης).
Καβάλα: Τσιόπτσης, Καζαντζίδης (59’ Γερονικολός), Δημητριάδης, Λαγός, Μέτσε, Δερμιτζάκης (80’ Σμίλτος), Γιαγτζίδης (46’ Αλντιτζής), Δαλιανόπουλος, Σαμπανίδης (59’ Στοϊνοβιτς), Παπαδόπουλος, Αλ Ρασντί (46’ Γκέκας).