Πάνθηρες Καβάλας: Κέρδισαν στην έδρα του ουραγού Απόλλωνα (41-57) «κλείδωσαν» την 3η θέση

Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου στον Βόρειο Όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Καβάλας εξασφάλισε την 3η θέση

Αν και υπολείπονται δύο ακόμα αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα της Α2, οι Πάνθηρες κατάφεραν να εξασφαλίσουν μαθηματικά την 3η θέση στο πρωτάθλημα, νικώντας εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με 41-57! Μία εξαιρετική, έως τώρα, χρονιά πλησιάζει στην τελική ευθεία της (Play Offs ανόδου) και η επίτευξη του μεγάλου στόχου της εισόδου στην πρώτη τετράδα ήρθε ως επιστέγασμα της προσπάθειας των αθλητριών, του τεχνικού επιτελείου και των εξωτερικών συνεργατών μας φέτος! «Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Μπάσκετ Γυναικών της πόλης μας, που μας στηρίζουν και μας βοηθούν να στοχεύουμε ψηλά» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Καβάλας Αρίστιππος Χαντέλης, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ουσιαστικά με τη σημερινή μας νίκη απέναντι στην πολύ αξιόμαχη ομάδα της Πτολεμαΐδας εξασφαλίσαμε την 3η θέση στην κανονική διάρκειας του Πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την προσπάθεια που κάναμε αλλά και την σταθερότητα που επιδείξαμε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Πλέον στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια με Ρύσιο και Πιερικό θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα για τα playoff, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι να δοκιμαστούμε σε 2, τουλάχιστον, πολύ δυνατά παιχνίδια απέναντι στον Πανσερραϊκό. Καλή συνέχεια στη ομάδα της Πτολεμαΐδας στην δύσκολη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού».

Δεκάλεπτα – Πόντοι

Δεκάλεπτα: 5-12, 21-24, 30-37, 41-57
Απόλλων Πτολεμαϊδας (Παπαδημητρίου): Κοτζαϊτση 16, Βλαδίκα 4(1), Πισιάνη 4, Γκανάτσιου 2, Μεντεσίδου 10(1), Ξενικάκη 1, Κρανιωτη 4, Μάντσου.
Πάνθηρες Καβάλας (Χαντέλης-Λογοθέτης): Τσάντα 4, Παναγιωτίδου 14, Μαραβέγια 8 (2), Λυκάκη 1, Τριανταφύλλου 13, Πετρουσέφσκα 6, Μαμαλίγκατζη 7, Παπαδοπούλου 4(1), Πιστιόλα, Μοσχίδου.