Πρωταθλητής (και) στην Κ-16 ο ΑΟ Καβάλα!

Στα… χνάρια της ανδρικής ομάδας η Κ-16 που πήρε το πρωτάθλημα στη διοργάνωση της ΕΠΣΚ, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τον Ορφέα Ελευθερούπολης με 5-1 στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών

Εκτός από την ανδρική ομάδα (στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής) και η ομάδα της Κ-16 αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην αντίστοιχη διοργάνωση της ΕΠΣ Καβάλας. Το απόγευμα της Κυριακής 14/4 επικράτησε με το ευρύ 5-1 του Ορφέα Ελευθερούπολης σ’ ένα παιχνίδι που παρακολούθησε πολύς κόσμος στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών.

Γι’ αυτή τη νέα επιτυχία του ΑΟΚ, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την μεγαλειώδη κατάκτηση του Πρωταθλήματος υποδομής Κ16 στην ΕΠΣ Καβάλας! Με αφοσίωση, αυτοθυσία και σκληρή δουλειά, καταφέραμε να επιτύχουμε το απόλυτο στόχο μας. Αυτή η νίκη αποδεικνύει την ανωτερότητα και την αφοσίωσή μας στο άθλημα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και τους φίλους που μας στήριξαν σε αυτό το ταξίδι προς την κορυφή. Ο δρόμος μπορεί να ήταν δύσκολος, αλλά με την αλληλεγγύη και την αγάπη μας για το παιχνίδι, καταφέραμε να φτάσουμε εδώ.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε κάθε έναν από εσάς που πίστεψε και στήριξε αυτήν την ομάδα.

Συνεχίζουμε δυνατά και αποφασισμένοι για μελλοντικές επιτυχίες. Πάντοτε θα φοράμε τα χρώματα μας με περηφάνια και τιμή. Συγχαρητήρια σε όλους»!

Σε ότι αφορά την 3η θέση στην τελική κατάταξη, αυτήν την κατέκτησε ο Αετός Οφρυνίου που επικράτησε στον μικρό τελικό με 5-2 της Καβάλας 2004!