Μικτή Κ-16 ΕΠΣ Καβάλας: Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι

Παρά την μεγάλη προσπάθεια τους οι παίκτες του Λουκά Τερμετζή ηττήθηκαν με 0-2 από την αντίστοιχη μικτή της ΕΠΣ Μακεδονίας στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της σεζόν 2023-2024 η Μικτή Ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας, η οποία στα πλαίσια της Β’ φάσης ηττήθηκε εντός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας με σκορ 0-2, παρά το γεγονός ότι έδωσε σκληρές μάχες μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι ποδοσφαιριστές του Λουκά Τερμεντζή έδειξαν ένα πλήρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στον αγώνα, προσπάθησαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες για να σκοράρουν, πίεσαν τον αντίπαλο, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας συγχαίρουν θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team για την φετινή αξιόλογη παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η παρουσία της ΕΠΣ Καβάλας στα φετινά πρωταθλήματα τόσο σε επίπεδο Κ-14, όσο και σε επίπεδο Κ-16 έδειξε ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές.