ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: Ο Χάρης Παλτόγλου «οδηγός» του κλιμακίου της ΕΤΑΒΕ στους διεθνείς αγώνες της Σόφιας

Η Ελληνική αποστολή που θα απαρτίζεται από 100 επίλεκτους αθλητές θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia, στο οποίο θα πάρουν μέρος 1100 αθλητές από 12 χώρες

Για ακόμα μια φορά ο Χάρης Παλτόγλου θα είναι προπονητής του Κλιμακίου στην Ένωση Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος σε μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση!

Η Ελληνική αποστολή, με προπονητή του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia, που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στο Asics Arena της Σόφιας στο οποίο θα συμμετέχουν 1100 αθλητές από 12 χώρες. Το κλιμάκιο της ΕΤΑΒΕ θα απαρτίζεται από 100 επίλεκτους αθλητές οι οποίοι έχουν καταταγεί πρώτοι στις κατηγορίες τους.

Οι επίλεκτοι αθλητές έχουν επιδείξει  αφοσίωση και εξαιρετικές επιδόσεις στους αγώνες και έχουν καταταγεί στην πρώτη θέση από τα τρία προκριματικά πρωταθλήματα.

Η συμμετοχή των 100 επίλεκτων αθλητών από την Ένωση Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, υπό τον Χάρη Παλτογλου, ενισχύει την Ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia. Μία τιμητική θέση που τιμάει την πόλη μας, την Καβάλα, παρέχοντας σημαντική αναγνώριση στον τομέα του Τάεκβοντο.