ΕΠΣ Καβάλας-Κύπελλο: Το Σάββατο 27 Απριλίου στο «Ανθή Καραγιάννη» ο μεγάλος τελικός

Ο 44ος τελικός της διοργάνωσης θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και για τους δύο φιναλίστ

Οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Απριλίου, επιβεβαιώθηκαν με την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, που αναφέρει ότι οι αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 στο «Ανθή Καραγιάννη».

Φιναλίστ του κυπέλλου είναι ο ΑΟΚ, που είναι και το μεγάλο φαβορί, ο οποίος πέρασε στον μεγάλο τελικό αποκλείοντας με δύο νίκες στην ημιτελική φάση τον Άρη Πηγών με 0-5 και 3-2. Αντίπαλος του θα είναι ο δευτεραθλητής της Α’ ΕΠΣΚ Βύρωνας που κέρδισε στον 1ο ημιτελικό τα Λιμενάρια και 3-0 και στη ρεβάνς αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στη Θάσο.

Ο τελικός όπου θα κοντραριστούν οι δύο ιστορικές ομάδες θα είναι ο 44ος της σειράς και θα είναι ο τελευταίος της χρονιάς και για τους δύο, μιας και μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ έχουν ήδη ολοκληρωθεί αυτές του Βύρωνα στην ΕΠΣΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κάνει γνωστό ότι, ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων ΑΟ Καβάλα και Βύρωνα Καβάλας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».

Οι δύο ιστορικές ομάδες της Καβάλας θα διεκδικήσουν το 44ο Κύπελλο της ιστορίας του θεσμού και άπαντες περιμένουν έναν αγώνα – διαφήμιση του αθλήματος».