ΑΟ Καβάλα: «Τρίποντο» με «τριάρα» στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς

Το «καραβάκι» επικράτησε με 3-0 του Θερμαϊκού Θέρμης με ισάριθμα τέρματα του Βασίλη Παπαδόπουλου και ολοκλήρωσε τις φετινές εμφανίσεις του στο «Ανθή Καραγιάννη»

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Παπαδόπουλο που πέτυχε όλα τα της ομάδας, ο ΑΟΚ ολοκλήρωσε με νίκη τις εντός έδρας αναμετρήσεις του στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής! Κέρδισε 3-0 τον Θερμαϊκό Θέρμης το απόγευμα του Σαββάτου 20/4 στο «Ανθή Καραγιάννη» και πλέον περιμένει τον αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής την προσεχή Τετάρτη (με το Άβατο στην Ξάνθη) για να κλείσει την εντυπωσιακή χρονιά, μιας και όπως είναι γνωστό την τελευταία αγωνιστική θα πάρει χωρίς αγώνα τη νίκη με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου!

Φάσεις και Γκολ

Σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, μιας και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει ήδη τους στόχους τους (ο ΑΟΚ τον τίτλο και η Θέρμη την παραμονή) παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο με την Καβάλα να είναι ανώτερη και να καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησε, στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Παπαδόπουλου ύστερα από σέντρα του Ιωαννίδη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και δημιούργησε αρκετές φάσεις παίζοντας από τα δεξιά. Το ημίχρονο έκλεισε με 2-0 με τον Παπαδόπουλο να ευστοχεί σε πέναλτι, που καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού της Θέρμης, στο 35ο λεπτό. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο ΑΟΚ είχε ορισμένες καλές στιγμές με τους Λαγό και Δαλιανόπουλο. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 85ο λεπτό με το 2ο εύστοχο πέναλτι του Παπαδόπουλου το οποίο καταλογίστηκε σε ανατροπή του Αλτιντζή.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Καβάλα: Αστράς, Καζαντζίδης (54’ Γερονικολός), Δημητριάδης, Λαγός (54’ Σαμπανίδης), Σμίλτος, Δερμιτζάκης, Δαλιανόπουλος, Μέτσε, Αλ Ρασντί (74’ Γιαγτζίδης), Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης (66’ Αλτιντζής).
Θερμαϊκός: Τσιάτσιος, Δημόπουλος, Νικολαίδης, Κουρέλας, Βαβλιάκης, Αναστασιάδης, Τσακιρίδης, Ασήμογλου, Δουφέκας, Πουρνάρας, Γεωργιάδης. Αγωνίστηκαν και οι Πορτοκαλάς, Μαρούδας, Δεληνικολάου, Γαβαλίδης, Αγγελίδης.