Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Μετά τον τραυματισμό του αρχηγού μας, δεν είχαμε όρεξη για φιέστα

Η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου για τον σοβαρό τραυματισμό του Τάσου Δημητριάδη εξ αιτίας του οποίου αναβλήθηκαν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας

Ο σοβαρός τραυματισμός του Τάσου Δημητριάδη αποτέλεσε την αιτία για την αναβολή της φιέστας που είχαν ετοιμάσει στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Ο άτυχος αρχηγός της ομάδας χτύπησε στα πλευρά σε μαρκάρισμα που δέχτηκε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με το Παγγαίο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Στην ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται ότι μετά από αυτό το ατυχές περιστατικό δεν υπήρχε όρεξη και μυαλό για καμία φιέστα και πανηγυρισμό από την ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Στο αθλητισμό όπως και στην καθημερινότητα μας το πιο σημαντικό είναι η υγεία, έτσι κι εμείς σήμερα δεν μπορούμε να σταθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με την ομάδα του ΑΣ Παγγαίο (1-1). Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Τάσο και να επιστρέψει σιδερένιος κοντά μας.

Υπό την σκέψη όλων μας στον αρχηγό μας δεν είχαμε το μυαλό και την όρεξη να κάνουμε καμία φιέστα αλλά ούτε και να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που κατέκλυσε το γήπεδο και χειροκρότησε την απόφαση μας να αναβληθεί η φιέστα.  Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που δεν αντέδρασε σε προκλήσεις.

Η φιλοξενία που έτυχαν όλες οι ομάδες φέτος στην έδρα μας ήταν άψογη ο κόσμος μας επέδειξε αυτοσυγκράτηση και σύνεση παρά τις προκλήσεις που δέχθηκε σε κάποια παιχνίδια από αντιπάλους.

Σε νεώτερη ανακοίνωση μας θα ενημερώσουμε για την ημερομηνία και τον τρόπο που θα γίνει η φιέστα και η απονομή στους πρωταθλητές…

Ευχαριστούμε και τον Μορφωτικό Σύλλογο Κοκκινοχώματος για την παρουσία τους πριν την έναρξη του αγώνα και ένα μεγάλο συγνώμη στους γονείς και στα κορίτσια της Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου που δεν είχαν την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν το πρόγραμμα που ετοίμασαν για την φιέστα».